Kategoriler

BAYRAMLIKLAR YILDIRIM’DAN

YILDIRIM BELEDİYESİ, KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ BURSA, AĞRI, MARDİN VE CEBEL’DE YAŞAYAN BİN 76 DAR GELİRLİ AİLEYE KIYAFET YARDIMINDA BULUNDU.

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ: “BAYRAM PAYLAŞMAKTIR, MUTLULUKTUR, MUTLULUĞU PAYLAŞMAKTIR. BİZDE GEÇEN BAYRAMDA OLDUĞU GİBİ BU BAYRAMDA DA MUTLULUĞUMUZU PAYLAŞMAYA DEVAM EDİYORUZ.”
BAŞKAN OKTAY YILMAZ: “İHTİYAÇ SAHİBİ HEMŞEHRİLERİMİZİN HER DAİM YANLARINDA OLARAK ONLARA BAYRAM HAVASINI ÇOK DAHA GÜÇLÜ VE MUTLU BİR ŞEKİLDE YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ.”

Yıldırım Belediyesi her bayramda olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da ihtiyaç sahibi aileleri ve çocukları unutmadı. Kurban Bayramı öncesinde Yıldırım Belediyesi, Bursa ve Yıldırım başta olmak üzere Ağrı’nın Eleşkirt ilçesi, Mardin’in Dargeçit ilçesi ve Şeyh Cuma Cebel Derneği aracılığıyla Bulgaristan’ın Kırcaali iline bağlı Cebel’de bin 76 dar gelirli ailelerin çocuklarına bayramlık kıyafet yardımında bulundu. Ayakkabıdan takım elbiseye, yazlık

‘EL BİRLİĞİ GÖNÜL BİRLİĞİ’
Dar gelirli ailelere ve çocuklarına Ramazan Bayramı’nda olduğu gibi Kurban Bayramı dolayısıyla giyim yardımı yapan Yıldırım Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceleyen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, vatandaşların sorunlarına ortak oldu. İhtiyaç sahibi ailelere destek olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Oktay Yılmaz, “Bayram paylaşmaktır, mutluluktur, mutluluğu paylaşmaktır. Bizde geçen bayramda olduğu gibi bu bayramda da mutluluğumuzu paylaşmaya devam ediyoruz. Yine hayırseverlerimizin, bilhassa da giyim ve konfeksiyon üzerine çalışan bölge esnafımızın destekleriyle birlikte bu bayram da hem Yıldırım’daki çocuklarımızı, hem de ülkemizin çeşitli bölgelerinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarını sevindirmek adına onlara giysi yardımında bulunuyoruz. İnşallah bundan sonraki bayramlarda da bunu geleneksel hale getireceğiz. Bu gönül köprüsünü Yıldırım’da oluşturmaya devam edeceğiz. Giyim noktasında ve diğer sosyal yardım konularında ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin her daim yanlarında olarak onlara bayram havasını çok daha güçlü ve mutlu bir şekilde yaşatmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Nilüfer’in genç sultanları finale çıktı
Bursa
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde
Bursa
BUÜ’den üniversite-sanayi işbirliğinde bir adım daha
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Yenişehir’de can dostlarına geçici barınma merkezi
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
MUDANYA HALİTPAŞA MAHALLESİNDE ; HEYELAN VE ENFEKSİYON TEHLİKESİ
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa TB'de Coğrafi İşaretli Ürünler İstişare Toplantısı
Bursa
İnegöl'de istihdama katkı sürüyor
Bursa
Bursa’ya aşık bir sanatçı: Mehmet Çevik
Bursa
Nilüfer’de “Üç Fidan”a duygu dolu anma
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Hıdırellez, Mudanya'da coşkuyla kutlandı