Kategoriler

JENNİFER LOPEZ'İN BEKLENEN FİLMİ HUSTLERS 13 EYLÜL'DE CİNETİME'DA

Cinetime’da bu hafta: “Hustlers” Dans yetenekleriyle izleyiciyi büyülemeye hazırlanan dünyaca ünlü Şarkıcı ve Oyuncu Jenifer Lopez’in başrolünde yer aldığı Hustler filmi, 13 Eylül Cuma günü tüm Cinetime’larda gösterime giriyor.

Hustlers, Wall Street müşterilerine şantaj yapmak için bir araya gelen eski bir striptiz kulübü çalışanlarının hikayesini anlatıyor. Güzel Oyuncu Jennifer Lopez, filmde, ekibin lideri Ramona karakterine hayat veriyor. Filmin oyuncu kadrosunda Lili Reinhart, Constance Wu, Julia Stiles, Cardi B, Mercedes Ruehl gibi isimler de yer alıyor.

Gerçek bir hikayeden ilham alınarak senaryolaştırılan ve uzun süredir merakla beklenen Hollywood’un bol yıldızlı oyuncu kadrosuna sahip film, komedi – dram türüyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Amerikalı kadın Yönetmen Lorene Scafaria’nin çektiği Hustlers, 13 Eylül’den itibaren Cinetime salonlarında sinemaseverleri bekliyor.

Vizyon filmlerini yakından takip etmenize ve anında biletinizi edinmenize olanak sağlayan cinetime.com.tr ile gelecek programlar hakkında bilgi edinebilir, gişe rekoru kıran filmleri herkesten önce Cinetime’da izleyebilirsiniz.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
Yıldırım Halk Eğitim Merkezinden miniklere 23 Nisan sürprizi
Bursa
Eski İsveç Başbakanı Reinfeldt: “Küresel Yönetişime İhtiyacımız Var”
Bursa
Başkan Bozbey, verdiği sözü tuttu
Bursa
"Orhan Taylan Sokağın Direniş Hafızası" sergisi Bursa Nilüfer’de
Bursa
Emre Kaya'dan Mehmet Çevik'e sürpriz
Bursa
Bursa Teknik Üniversitesi'ne yeni bölümler açılıyor
Bursa
Hakan Çavuşoğlu açılışı yaptı
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Gemtaş’ta yönetim belli oldu
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
İnegöl Hayvan Pazarı 27 Mayıs'ta kapılarını açıyor
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa’da kamuya ait caddelerden alınan otopark ücreti kaldırılacak mı?