Kategoriler

PLAJ VOLEYBOLU'NUN ŞAMPİYONU PELİ OLDU

SCHATTDECOR PLAJ VALEYBOLU TURNUVASI’NIN BU YIL Kİ ŞAMPİYONU PELİ Schattdecor’un organize ettiği ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen Plaj Voleybolu Turnuvası 7 Eylül Cumartesi günü Kalamış’ta gerçekleşti. Firma çalışanlarının oynadığı Voleybol Turnuvası’na sektörden 8 takım katıldı. Tüm rakiplerini mağlup eden Peli turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuva sabah saat 9.30’ta kura çekimi ile start verdi. A ve B olmak üzere 4’erli iki gruptan oluşan takımlar önce kendi grupları içinde birbirleri ile karşılaştı. Eş zamanlı yapılan karşılaşmalarda Peli, A Grubu’nda oynadığı 3 maçı da alarak grubun birincisi oldu ve final mücadelesine hak kazandı. İlk maçı AGT ile oynayan Peli, AGT’yi 2-0 mağlup etti. İkinci olarak daha önceki dönemlerden turnuvanın favori takımı olarak bilinen güçlü rakibi Starwood ile mücadele eden Peli, maç süresince üstünlüğü elinden bırakmayarak 2 seti de aldı. Grubun son maçını ev sahibi Schattdecor ile oynayan Peli, bu karşılaşmayı da 2-0 alarak grup birincisi oldu. Peli ve grup ikincisi olan Starwood finale kalan iki takım oldu. B Grubu’nda Çamsan, ASD, Teverpan ve Gentaş mücadele etti. B Grubu’nun finale kalan takımları ASD ve Çamsan oldu.

HEYECANLI FİNAL

Yarı final maçlarında ise kurallar gereği çapraz eşleşmelerle devam etti. Peli, yarı finalde Çamsan’la karşı karşıya geldi. Yarı final maçında da üstünlüğü elinden bırakmayan Peli oyuncuları rakibine hiç set vermeden maçı aldı ve ilk finalist oldu. Diğer yarı final maçında Starwood ile ASD karşı karşıya gelirken maçı Starwood alarak finalist oldu.

Final karşılaşmasından önce oynana üçüncülük maçının kazananı rakibi Çamsan’ı 2-1 mağlup eden ASD’nin oldu. Kurallar gereği 5 set üzerinden oynanacak ve kazanılmış 3 seti alacak olan takımın şampiyon olacağı final maçı oldukça heyecanlı başladı. İlk seti Starwood alırken sonrasında oynanan 3 seti üst üste alan Peli turnuvanın şampiyonu oldu. Renkli geçen turnuvada maçlardaki fair play hareketleri ile rakip takım ve taraftarların beğenisi toplayan Peli, alkışlarla kupayı aldı.

COŞKULU KUTLAMA

Peli Takımı’nın Antrenörü Erdal Gebeş şampiyona ile ilgili ‘’Bu kupayı almayı çok istiyorduk, takım olarak çalışma arkadaşlarımıza ve yöneticilerimize verilmiş sözümüz vardı. Bu yüzden çok çalıştık ve iyi hazırlandık. Bu tür organizasyonlar bizler için de motivasyon kaynağı oluyor. Sporun her zaman birleştirici bir gücü var. Ekip olmak, birlik olmak önemli. Biz bu yıl şampiyon olmayı çok istedik ve buna inandık, inandığımız için de başardık. Ayrıca bize inanan, destek olan ve emek harcayan herkese tabii takım arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Turnuva sonrası oyuncular şampiyonluklarını düzenlenen yemekte arkadaşları ile birlikte kutladılar.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
Bursa Büyükşehir'den gastronomi hamlesi
Bursa
CHP BURSA MİLLETVEKİLİ ORHAN SARIBAL, “AKP İKTİDARI GİTMEDEN, SARAY REJİMİ SON BULMADAN TÜRKİYE’YE RAHAT YOK”
Bursa
Gemlik’te Afetlere Önceden Hazırlık
Bursa
CHP Bursa İl Başkanlığı’ndan Ahmet Hamdi Çamlı hakkında suç duyurusu
Bursa
YILDIRIM’DA YÜZME BİLMEYEN ÇOCUK KALMAYACAK
Bursa
YILDIRIM BELEDİYESİ’NDEN İSTİHDAMA KATKI
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Başkan Ercan Özel: “Gönül rahatlığıyla Kozdere Çamlığı’nda piknik yapılabilir”
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa Yenişehir Ovası'ndan su krizi uyarısı! Yenişehir’de su seviyesi tehlikede!
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Yabancı öğrenciler sosyal medya hesaplarında Osmangazi’yi tanıtacak
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
BTÜ'den enerji sektörü için kendini onaran malzeme projesi