Kategoriler

BURSA’DA BİR İLK ‘’İKİNCİ EL FESTİVALİ’’ AÇILIYOR

Eski Garaj Organizasyon tarafından İstanbul’da en son 13. sü düzenlenen İkinci El Festivali binlerce kişinin gösterdiği yoğun ilgiyle büyüyerek devam ediyor. ‘Atma Değerlendir, Tüketimi Azalt, Mutlu Ol’ mottosunu odak noktasına alan Festival, çağımızın tüketim dünyasında, gereksiz tüketimin önüne geçip, var olanın yeniden değerlendirilmesine ortam yaratarak çevreye ve aile bütçesine katkı sağlamayı hedefliyor.

Podyum Park İkinci El ve Tasarım Eşya Festivali

12-15 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek

Bursa’da ilk defa gerçekleşecek olan ve girişlerin ücretsiz olduğu PodyumPark İkinci El ve Tasarım Eşya Festivali, aralarında ikinci el satıcıları, tasarımcılar ve antikacıların bulunduğu satış standları ile Best Fm medya sponsorluğunda 12-15 Eylül tarihleri arasında PodyumPark Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek.

“ATMA DEĞERLENDİR! TÜKETİMİ AZALT MUTLU OL”

12-15 Eylül tarihleri arasında meraklılarıyla buluşacak festival hakkında bilgi veren 2. El Festival komitesi başkanı Aslı Kamber ‘’Yola çıkış noktasında tam anlamıyla kazan kazan felsefesini hayata geçiren Festival kapsamında, kullanılan eşyalar atılmayıp el değiştirdiğinde aile bütçesine katkı sağlanıyor ve böylelikle doğaya daha az atık bırakılıyor’’ dedi. Kamber; ‘’hesaplı alışveriş yapmak ve gün boyu keyifli zaman geçirmek isteyen ziyaretçileri Bursa’da Bursa’nın en eğlenceli ve elit mekanında ilk defa gerçekleşecek olan Podyum Park İkinci El ve Tasarım Eşya Festivali’mizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız’’ dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
SİVİLAY: Bursa'da OSB'leri verimli kullanalım yeter
Bursa
Kestel için OSB'ye bir tepki de Bursa Platformu'ndan
Bursa
Bursa'dan Polonya’ya dostluk köprüsü
Genel
Evde yetiştirebileceğiniz 5 şifalı bitki
Bursa
Orhan Sarıbal'dan beyaz ete ihracat kısıtlamasına tepki
Bursa
Bursa'da Emir Sultanlı öğrencilerden bilimsel projeler
Bursa
Bursa Keles'te bu yemek 671’inci kez pişecek
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BUYSAD Başkanı Dönmez yeniden YESİDEF'te
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Büyükşehir'e gastronomi ödülü
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Orhaneli'nde evlenecelere müjde