Kategoriler

Avrupa'nın karanlık fabrikalarına 'Türk' imzası

Metal işleme sektöründe dünyanın lider ticaret fuarı olan EMO Hannover, 16-21 Eylül tarihleri arasında kapılarını açacak. Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenecek büyük buluşmada 48 Türk markası yerli ve milli ürünleriyle hazır bulunacak. Tezmaksan Ar-Ge departmanı tarafından tasarlanıp üretilen ve fabrikaların 24 saat operatörsüz çalışmasına olanak tanıyan Cubebox da 16 Eylül’de görücüye çıkacak. Tezmaksan, distribütörlük anlaşmalarıyla Avrupa’ya yıllık 5 milyon Euro Cubebox sistem ihracatı yapmayı hedefliyor.

TEZMAKSAN, bu yıl "Geleceğin üretimine yön veren akıllı teknolojiler" sloganıyla 16 Eylül Pazartesi günü kapılarını açacak olan EMO Hannover Fuarı’na Ar-Ge destekli inovasyon harikası ürünleriyle katılmaya hazırlanıyor.

 

24 saat operatörsüz çalışmayı sağlayan Türk teknolojisi Avrupa yolcusu

Fuar kapsamında yeni nesil teknolojiyle tasarladığı yerli ve milli iki yeni ürünü Cubebox ve Kapasitematik’i sektör profesyonellerine tanıtacak olan TEZMAKSAN, verimliliği artıran teknolojileriyle dünyada söz sahibi olmayı hedefliyor. Ar-Ge ve inovasyon harikası olarak tanımlanan Cubebox, akıllı fabrikalarda makina-operatör iş birliğinde üretimin hızını artırıyor. Cubebox, şirketlere 24 saat operatörsüz ve hatasız çalışabilir bir sistem sunuyor. Özellikle gece vardiyalarında şirketlere yüzde 50 verimlilik sağlayan Cubebox, standart yapısıyla da tüm CNC tezgahlara uyumlu olmasıyla göze çarpıyor. Şirketlere özel robot sitemlerinden yüzde 20 daha uygun fiyata gelen yazılım, sadece bir günde kurulup devreye alınabiliyor. Ayrıca bu sistem ile robot programlama bilgisine ihtiyaç duymadan parça değişimi de yapılabiliyor.  TEZMAKSAN, Cubebox ile 2025 yılında Avrupa’ya yıllık 5 milyon Euro sistem ihracatı yapmayı hedefliyor.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
Gemtaş’ta yönetim belli oldu
Bursa
İnegöl Hayvan Pazarı 27 Mayıs'ta kapılarını açıyor
Bursa
Bursa’da kamuya ait caddelerden alınan otopark ücreti kaldırılacak mı?
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
TOFAŞ Bahçeşehir Koleji’ne konuk oluyor
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa LÖDER'in çocuk şenliği
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Nilüfer Belediyespor Kulübü’nün yeni başkanı Muharrem Or
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BEBKA, Eskişehir'de kadın kooperatiflerini bir araya getirdi
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Yazar Özlüoğlu: Edebiyat, unutulanları yaşanır kılıyor
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa'da çocuklar hayallerindeki meslekleri resmettiler
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Kros nefesleri kesti