Kategoriler

İSTEGELSİN’DE MUTLU ALIŞVERİŞ GÜNLERİ!

Sıradan süpermarketlerde bulabileceğinizden daha çok çeşide sahip olan online süpermarket istegelsin, iki yeni konsept başlattı. Fesleğenden deniz börülcesine, reyhandan pancara pazarda bulabileceğinizden çok daha fazla taze ürünü “Taze Perşembe” konseptiyle kullanıcısına ulaştırıyor. Ayrıca Süper Salı konseptiyle de Salı günlerine özel, sürpriz ürünlerde yüzde 40 indirim ile kullanıcılarının alışveriş keyfini artırıyor.

Uçtan uca bir süpermarket olarak faaliyet gösteren istegelsin, müşterilerine sunduğu alışveriş keyfini yeni kampanyalarla taçlandırıyor. 180 farklı şirketten tedarik ettiği 16 bin 500 ürünü en taze ve hijyenik şekilde müşterilerinin kapısına kadar götüren istegelsin iki yeni kampanya başlattı. Perşembe gününü “Taze Perşembe” olarak duyuran istegelsin; fesleğen, tere, pancar, kuzukulağı, lorosso, reyhan, deniz börülcesi, maydanoz, maskolin, Brüksel lahanası, Ejder meyvesi, armut, taze ceviz, çilek, acur, kuşkonmaz, soya filizini en taze halleriyle müşterilerine ulaştırıyor.

Kaliteli ve güvenilir ürünleri sokaktaki süpermarket fiyatıyla müşterilerine ulaştıran istegelsin Salı günlerini de indirim günü ilan etti. Sürpriz ürünlerde yüzde 40 indirim uygulaması müşterilerine keyifli alışverişin kapılarını açıyor.

Hızlı ve kolay alışveriş

800 bin indirilme sayısı ve 200 bin aktif müşteriye sahip olan istegelsin, kullanıcılarına yeni nesil market alışverişi deneyimini yaşatıyor. istegelsin, soğuk hava depolarında saklanan meyve, sebze ve etleri soğuk zincir kırılmadan, istenen saatte kapıya kadar teslim etme avantajı sunuyor. istegelsin CEO’su Sedat Yıldırım, “Yüzlerce marka, binlerce çeşitten oluşan geniş bir ürün portföyüne sahip olan istegelsin, kullanıcılarına stok sorunu, son kullanma tarihi gibi problemlerin yaşanmadığı hızlı ve kolay bir market alışverişi tecrübesi yaşatıyor.” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Tarım Peyzaj A.Ş.'nin yeni Genel Müdürü Sedat Akar oldu
Bursa
9 Kez Görüntülendi.
Yalçın Işıkyıldız BURFAŞA Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getilrildi
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Nilüfer Belediyespor yönetiminden Başkan Özdemir’e ziyaret
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Yıldırım’da 5 yıl nasıl geçti?
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa Valisi Demirtaş'tan YHT projesine Yenişehir'den yakın mercek
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa Yıldırım'da gençlerden şehitlere vefa
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Yeni Uludağ kutu gazozlar İngilizce alt yazılı
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Nilüfer'de Başkan Özdemir’den 'Yanınızdayız' mesajı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Geleceğin veteriner hekimlerine Osmangazi'de eğitim
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Yıldırım'da Bağlaraltı Pazar Alanı gün sayıyor