Kategoriler

BURSA YILDIRIM AK GENÇLİK MEHMETÇİK’E SELAM DURDU

Türk Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK) Suriye'nin kuzeyindeki terör örgütlerine yönelik yürütülen 'Barış Pınarı Harekâtı’na, Bursa AK Parti Yıldırım Gençlik Kolları’ndan asker selamlı destek geldi.

TSK tarafından Suriye'de, Fırat'ın doğusunda terör örgütlerine karşı yürütülen 'Barış Pınarı Harekatı'na, Türkiye'nin dört bir yanından destek geliyor. Harekâta katılan Mehmetçiğe bir destek de AK Parti Yıldırım Gençlik Kolları’ndan geldi.  Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na AK Partili gençler halı saha maçında ay yıldızlı tişörtlerle Mehmetçik’e destek verdi.

AK Parti Yıldırım Gençlik Kolları Başkanı Ülhak Eyin yaptığı açıklamada,  Barış Pınarı Harekâtı kapsamında Türkiye olarak askerlerle beraber olduklarını, kalplerinin beraber attığını ifade etti. Eyin, "Askerlerimize buradan selam gönderiyoruz, Allah yar ve yardımcıları olsun. AK Parti Yıldırım Gençlik Kolları olarak düzenlemiş olduğumuz halı saha maçında kahraman Mehmetçiğimizi unutmadık. Türkiye olarak aklımız hep askerlerimiz ile beraber, kalplerimiz Mehmetçik’imiz ile atıyor.  Biz Türkiye’yiz asla vazgeçmeyiz, pes etmeyiz, mücadelemizi hiç kimse durduramaz. Asker selamımızdan rahatsız olan UEFA ne kadar rahatsız olsalar da biz bu selamı vermeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa Gürsu'da çölyak hastalarına özel kahvaltı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa Devlet Tiyatrosu'nda bu hafta
Bursa
Konutunuzu korumak için DASK tek başına yeterli değil
Bursa
Piyanonun minik ustaları büyük beğeni topladı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
TSYD seçimlerinde Bursa’dan İlhan Öztat’a tam destek
Bursa
U18 Erkekler'de Türkiye heyecanı
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Yatırım için tam zamanı
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Kestel için OSB'ye bir tepki de Bursa Platformu'ndan
Bursa
SİVİLAY: Bursa'da OSB'leri verimli kullanalım yeter
Bursa
Kestel için OSB'ye bir tepki de Bursa Platformu'ndan