Kategoriler

İYİLİK, BİNLERCE YILLIK GEÇMİŞİMİZDE VAR

Türk Kızılay Bursa Yönetimi, Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir’i ziyaret etti. Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan ve beraberindeki Güney Marmara Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Nihat Çakır ve şube yöneticileri ile birlikte Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir’i ziyaret etti. Bursa Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Zeki ÜNAL’ın da eşlik ettiği ziyaret sırasında Davut Gürkan, Türk Kızılay Bursa Şubesinin faaliyetlerini anlattı. Başkan Gürkan, Bursa’nın, merhamet eli dünyaya uzanan Türk Kızılayın en büyük güç kaynaklarından biri olduğunu belirterek, hayırseverler ve kurumların destekleri ile şehrin iyilik ve merhamete dayalı medeniyet anlayışının mazlumlara umut olduğunu belirtti.

Bursa Teknik Üniversitesi bünyesinde Türk Kızılaya destek vermek amacıyla faaliyet yürüten öğrenci ve öğretim üyeleri sayesinde iyilik hareketlerinin büyüdüğünü vurgulayan Başkan Gürkan, Rektör Prof. Dr. Arif Karademir, öğretim üyeleri ve öğrencilerine teşekkür etti.

İYİLİĞE DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR…
Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir ise sözlerine ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladı. Akademik kadrosu ve öğrencileri ile Türk Kızılaya destek olmak için her türlü işbirliğine açık olduklarını belirten Prof. Dr. Arif Karademir, “Türk Kızılayımız, medeniyet anlayışımızı dünyaya tanıtan, taşıyan en köklü kuruluşlarımızdan bir tanesi. Paylaşmak, destek olmak ve yüzleri güldürmek bizim inancımız ve kökü binlerce yıl öncesine dayanan medeniyet anlayışımızda var. Bu medeniyet anlayışımızın en güçlü temsilcilerinden biri de hiç kuşkusuz Türk Kızılay. Bu iyilik hareketine destek veren, yaşatan ve bu sayede merhamet anlayışımızla dünyada yüzleri güldüren herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BTSO Nisan Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Metruk binalar vatandaşın güvenliği için yıkılıyor
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Yenilebilir yabani otları eğitimde tanıdılar
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa'da Kut'ül Amare Zaferi unutulmadı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa Unesco Derneği'nden SOKÜM için ulusal yarışma
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Yıldırımspor 2. ligi hedefliyor
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa’da 1 Mayıs'ta ücretsiz ulaşım
Bursa
11 Kez Görüntülendi.
TOFAŞ - Galatasaray Ekmas BSL 30. hafta maçı bı̇letlerı̇ satışta
Bursa
11 Kez Görüntülendi.
Sabiha Köstem Ortaokulu Öğrencilerinden Yüzmede Gururlandıran Başarı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
BTÜ’lü öğrenciden fark yaratacak proje