Kategoriler

MİNİKLERDEN “ASKER SELAMLI” KARŞILAMA

-YILDIRIM BELEDİYESİ KREŞİ ERTUĞRULGAZİ ŞUBESİ’Nİ ZİYARET EDEN YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ, MİNİK ÖĞRENCİLER TARAFINDAN ‘ASKER SELAMI’ İLE KARŞILANDI. -BAŞKAN YILMAZ: “TEMEL EĞİTİM SAFHASINDA HİZMET VEREN KREŞİMİZDE AİLE SICAKLIĞI OLUŞTURARAK ANNE SEVGİSİNİ BABA ŞEFKATİNİ ARATMIYORUZ.” -YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ: “ÇOCUKLARIMIZ YILDIRIM BELEDİYE KREŞİMİZDE GELECEĞE EMİN ADIMLARLA HAZIRLANIYORLAR.”

Yıldırım Belediyesi Kreşi Ertuğrulgazi Şubesi’ni ziyaret eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, minik öğrenciler tarafından ‘asker selamı’ ile karşılandı.

Karşılamanın ardından sınıfları gezerek minik öğrencilerle sohbet eden Başkan Yılmaz, Arif Nihat Asya’nın ‘Bayrak’ şiirini duygulu bir biçimde okuyan minik öğrencileri şiirin sonuna kadar dikkatle dinledi. Yıldırım Belediyesi’nin vizyonunda çocukların öncelikli hizmet gurupları içeresinde yer aldığını dile getiren Başkan Yılmaz, “Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın ilçemizde tam donanımlı bireyler olarak yetişmesi için çalışmalarımıza hız vererek daha fazla mesai harcıyoruz. Öncelikli hizmet gruplarımız arasında yer alan çocuklarımız Yıldırım Belediye Kreşimizde geleceğe emin adımlarla hazırlanıyorlar. Ülkemizin hedeflerine emin adımlarla ilerlemesi çocuklarımızın alacağı sağlam temellere dayanan bir eğitimle mümkün olabilir. Temel eğitim safhasında hizmet veren kreşimizde aile sıcaklığı oluşturarak anne sevgisini baba şefkatini aratmıyoruz. Ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine daha güçlü uzanmak adına eğitim standartlarımız her geçen gün yükseliyor. Bu bağlamda toplumumuzun geleceği olan çocuklarımızı donanımlı bireyler olarak yarınlara hazırlamak adına okul öncesi eğitime büyük önem veriyoruz” diye konuştu.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Genel
Evde yetiştirebileceğiniz 5 şifalı bitki
Bursa
Orhan Sarıbal'dan beyaz ete ihracat kısıtlamasına tepki
Bursa
Bursa'da Emir Sultanlı öğrencilerden bilimsel projeler
Bursa
Bursa Keles'te bu yemek 671’inci kez pişecek
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BUYSAD Başkanı Dönmez yeniden YESİDEF'te
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Büyükşehir'e gastronomi ödülü
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Orhaneli'nde evlenecelere müjde
Genel
2 Kez Görüntülendi.
Türkiye'nin Pazar havası... Parçalı ve çok bulutlu
Bursa
Bursa'da Emir Sultanlı öğrencilerden bilimsel projeler
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
İMO Bursa Şubesi Kestel Soğuksu ve Seymen Mahalleri Sanayi ve Depolama Alanına İtirazını Açıkladı