Kategoriler

ÖZEL YİĞİTALP ANAOKULU’NA ‘BEYAZ BAYRAK VE BESLENME DOSTU OKUL’ SERTİFİKASI

· Sorumluluk sahibi, iş birliği ve paylaşmaya yatkın, yorum yapabilme gücüne sahip çocuklar yetiştirmeyi hedefleyen Özel Yiğitalp Anaokulu, okulların, temizlik ve hijyen açısından belirli kriterler esas alınarak Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile iş birliği içerisinde denetlenmesi, okul sağlığının iyileştirilmesi hususunda teşvik edilmesi için uygulanan ‘Beyaz Bayrak’ projesinden tam not aldı.

Bursa'nın köklü okul öncesi eğitim kurumlarından Özel Yiğitalp Anaokulu, bünyesindeki 4 şube ve 782 öğrencisi ile 20 yıldır kaliteli hizmet anlayışı ile çalışmaya devam ediyor. Aydın ve mutlu bireyler yetiştirmeyi amaçlayan anaokulu, çocukların güvenli ve hijyenik bir ortamda eğitim öğretim görmesine özel hassasiyet gösteriyor.

Özel Yiğitalp Anaokulu, okulların temizlik ve hijyen açısından belirli kriterler esas alınarak Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile iş birliği içerisinde denetlenmesi, okul sağlığının iyileştirilmesi hususunda teşvik edilmesi için uygulanan ‘Beyaz Bayrak’ projesinden tam not aldı. Bu kapsamda Beşevler, Konak, Altıparmak ve Özlüce şubelerine ‘Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul’ sertifikaları verildi.

Özel Yiğitalp Anaokulu Kurucularından Av. Meral Gönen, 1999 yılından bu yana aydın ve mutlu bireyler yetiştirmek için çalıştıklarını ve 20 yıldır büyüyerek gelişimlerine devam ettiklerini söyledi. Saygın, kaliteli ve bireyselleştirilmiş eğitim imkanı sunduklarını ifade eden Gönen, “Okulumuz spor salonu, yüzme havuzu, bahçe, drama ve sinema salonu gibi sosyal tesisleri içinde barındırıyor. Her türlü sosyal ve kültürel faaliyetlerin yapılmasına olanak sağlayan okulumuzda, çocuklarımızın güvenli ve hijyenik bir ortamda eğitim ve öğretim görmesine özel hassasiyet gösteriyoruz” dedi.

Yoğun talep üzerine şubeleşme kararı aldıklarını, bu doğrultuda Beşevler, Konak, Altıparmak ve Özlüce olmak üzere toplam 4 şubede hizmet verdiklerini dile getiren Gönen, 782 öğrenci ile parlak bir geleceğe yürümeye devam ettiklerini kaydetti.

Kendine güvenen bireyler yetiştirmeyi amaçlıyoruz

Ezbere dayalı tek doğrunun olduğu klasik eğitimden uzak, sorumluluk sahibi, iş birliği ve paylaşmaya yatkın, yorum yapabilme gücüne sahip çocuklar yetiştirmeyi hedeflediklerine dikkat çeken Gönen, “Günümüzde tekdüze beyinler yerine yaratıcı, aktif düşünebilen beyinlere ihtiyaç var. Esnek, akılcı ve özgün düşünebilme, ayrıntıları görebilme, problem çözme, sorgulama eylemlerinin derin bilgi ile yakalanacağının bilincindeyiz. Bu nedenle öğrencilerimizin en kaliteli eğitim sistemi ile yetişmelerine imkan sağlıyoruz” diye konuştu.

Çocukları hem fiziksel hem de psikolojik olarak geleceğe hazırladıklarını belirten Gönen, vicdanlı, mutlu, sağlıklı, kendine güvenen, ifade becerisi gelişmiş bireyler yetiştirmeyi amaçladıklarının altını çizdi.

Başarılarımız ile gurur duyuyoruz

Okulların, temizlik ve hijyen açısından belirli kriterler esas alınarak Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile iş birliği içerisinde denetlenmesi, okul sağlığının iyileştirilmesi hususunda teşvik edilmesi için uygulanan ‘Beyaz Bayrak’ projesinden tam not aldıklarını belirten Av. Meral Gönen, “Bu doğrultuda Beşevler, Konak, Altıparmak ve Özlüce şubelerimiz için ‘Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul’ sertifikalarımız düzenlenen tören ile teslim edildi. Sertifikamızı Özel Yiğitalp Anaokulu Kurucularımızdan Cem Gönen teslim aldı. Başarılarımız ile gurur duyuyoruz” dedi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
13 Kez Görüntülendi.
Bunu Duymayan kalmasın
Bursa
7 Kez Görüntülendi.
“Eker I Run 23 Nisan Çocuk Koşusu”, büyük bir katılımla yapıldı
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
13 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN KULAĞINDAN 2 KURTÇUK ÇIKARILDI
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Mayıs'ta Eyfest coşkusu
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BTSO’da Kuzey Makedonya İş Forumu
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Rüya Şükran Güvenç turnuvanın en iyisi seçildi
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
ARKON'dan Yuzyılın Buluşması
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
YAYLA BİLİM İNSANLARI İLE BİR ARADA
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
‘‘Bursa’nın Her Yaştan İnsanı Gülümsemeye Başladı’’
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Nilüfer’de dans dolu gece