Kategoriler

GEMLİKLİ KADINLAR HAREKETE GEÇTİ!

Gemlikli kadınların katıldığı “Meme Kanserine Karşı Harekete Geçelim” etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

Gemlik Belediyesi ve Gemlik Kent Konseyi, meme kanserine karşı kadınları bilgilendirmek için Kadın Meclisi’nin öncülüğünde “zumba” etkinliği gerçekleştirdi. Kadınlar Nimet Gündoğdu ve eğitmenler eşliğinde stres atarken Dr. Şadiye Çevik tarafından hastalık hakkında bilgilendirildiler.

İskele (Demokrasi) Meydanı’nda gerçekleşen etkinliğe katılan kadınlar pembe kıyafetler ile zumbaya eşlik ederken bisikletlerine de pembe balonlar bağladılar.

Gemlik Kent Konseyi Başkanı Gürhan Çetinkaya’nın da katıldığı etkinlikte konuşan Kadın Meclisi Başkanı Mürüvvet Günay, hastalığın kadınlar kadar erkekleri de etkilediğine dikkat çekerek erken tanının önemine dikkat çekti. Günay, zamanında yapılan kontroller ile meme kanserinin başlangıç döneminde teşhis edildiğini ve kolaylıkla tedavi gerçekleştiğini dile getirerek tüm kadınları duyarlı olmaya davet etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir tankerleri ile orman yangınlarına anında müdahale
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Bu yaz gençliğin kalbi Bursa’da atıyor
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
Bursa OSB'nin 2024 hesapları ibra edildi
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Osmangazi’de çocuklar açık hava sinemasında buluştu
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Anahtar Parti'den DAĞDER'e ziyaret
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa Yuvam'da kayıtlar başladı
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
EV TEKSTİLİ SEKTÖRÜ TEK YÜREK OLDU TETSİAD BAŞKAN ADAYI UFUK OCAK’TAN GÖVDE GÖSTERİSİ
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
İNEGÖL AVM'DE TEMMUZ AYI SANATLA RENKLENİYOR
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
YEŞİL ÇEVRE, YENİ YATIRIMLARLA GELECEK VİZYONUNU BELİRLEDİ
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
Bursa'da 304 torbacı yakalandı...