Kategoriler

Aksesuarda yeni trend Anı Yüzük

Kazandırdığı yenilikler sayesinde aksesuar sektörüne çağ ağlatan ve idealist ilerleyişi ile hemen her kesimin bu anlamda gözdesi olan Anı Yüzük firması, Diriliş Ertuğrul, Mehmetçik, Payitaht Abdulhamid gibi kaşe değeri yüksek dizi aksesuarları üretmenin yanı sıra okul, askeriye ve polis teşkilatlarına özel tasarımlarıyla da dikkat çekiyor.

Kalitesi ve özgün niteliğe sahip ürünleri, ürünlerine sağladığı ömür boyu garanti ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi sayesinde rakipsiz olan firma, kuruluşunu esas alan hedeflerini ve mottosunu şu sözlerle ifade ediyor:

“Mutlu günlerinizin nişanesi olacak aksesuarları üretme gayesiyle 2007 yılında Sultanahmet’te kurulan Anı Yüzük, kuruluşundan bu yana müşterilerinin güzel anılarını unutulmaz kılmayı misyon edinmiştir. Satışa sunduğu, tamamı 925 ayar gümüş yüzükler, yalnız birer aksesuar değil aynı zamanda güzel günlerinize anlamlı birer dokunuştur. Tasarımlarında estetik ve özgünlüğü ön planda tutan Anı Yüzük; kaliteden ödün vermeden, günlük yaşamda somut birer aksesuar olan yüzükleri, onlara en özel anıları katarak daha değerli nesnelere dönüştürüyor. Sektöründe pek çok tasarımı sayesinde yeniliğin öncüsü olan ve ömür boyu garanti imkanı sunan firma, ürünlerinin dağıtımını ülkenin dört bir yanına yapmaktadır. Bu prensipler doğrultusunda müşterilerini, online satış sitesi ve Yenibosna’daki atölyelerinde ağırlamaktadır.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Kardelen Kültür Evi ve üretim tesisine anlamlı ziyaret
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Altın Karagöz dans ekiplerinden Başkan Bozbey’e ziyaret
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Uluslararası Bursa Festivali'nde klasik müzik gecesi
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Başkan Aydın, Kırcaali Mahallesi sakinleriyle buluştu
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Osmangazi Belediyesi herkese eşit hizmet için çalışıyor
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Altın Karagöz Halk Dansları heyecanı Bursa’yı sardı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den ‘Yas-ı Matem’ konseri
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
Bursa'da Mimar Sinan'a Saygı Sergisi ziyarete açıldı
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Bursa Karacabey’de orman yangını: 500 dönüm zarar gördü
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Bursa-İzmir BİK bölge müdürlüklerinde görev değişimi