Kategoriler

BHİD İLE PARKORA’DA İLETİŞİM ÜZERİNE SOHBETLER

Bursa Halkla İlişkiler Derneği tarafından planlanan ve farklı isimlerin ağırlandığı iletişim sohbetleri, bu ay Parkora Yaşam ve Eğlence Merkezi Etkinlik Salonu’nda yapıldı.

“Patronlar, CEO’lar ve Üst Düzey Yöneticiler İçin Kurumsal Dersler” adıyla 10. Kitabını yayınlayan iletişim sektörünün değerli isimlerinden Salim Kadıbeşegil eşliğinde keyifli bir sohbet gerçekleştirildi. Kurumsal itibar yönetimi, etik değerler, kriz yönetimi, kurum kimliği ve kültürü ile ilgili konulara değinen Kadıbeşegil, günümüz rekabet koşullarında sürdürülebilirlik açısından her zamankinden fazla itibar yönetimine ihtiyaç duyulduğunu belirtirken, kurumların bu konuyu hafife almamaları gerektiğine dikkat çekti.

Bursa Halkla İlişkiler Derneği Başkanı Mustafa SÖNMEZAY, ParkOra Yaşam ve Eğlence Merkezi ev sahipliğinde Salim Kadıbeşegil’i ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, ParkOra Genel Müdürü ve yöneticilerine teşekkürlerini iletti. 

 ParkOra’da gerçekleştirilen seminere GESİAD Başkanı Kerim Demiral, TSYD Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, Bursa Halkla İlişkiler Derneği üyeleri, geçmiş dönem başkanları ile konuya ilgi duyanlar katıldı. Etkinlik sonrası Kadıbeşegil yeni kitabını katılımcılar için imzaladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
TSYD seçimlerinde Bursa’dan İlhan Öztat’a tam destek
Bursa
U18 Erkekler'de Türkiye heyecanı
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Yatırım için tam zamanı
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Kestel için OSB'ye bir tepki de Bursa Platformu'ndan
Bursa
SİVİLAY: Bursa'da OSB'leri verimli kullanalım yeter
Bursa
Kestel için OSB'ye bir tepki de Bursa Platformu'ndan
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa'dan Polonya’ya dostluk köprüsü
Genel
Evde yetiştirebileceğiniz 5 şifalı bitki
Bursa
Orhan Sarıbal'dan beyaz ete ihracat kısıtlamasına tepki
Bursa
Bursa'da Emir Sultanlı öğrencilerden bilimsel projeler