Kategoriler

İNEGÖL'DE KAÇAK YAPI İLE MÜCADELE DEVAM EDİYOR

İnegöl Belediyesi, kaçak yapılarla mücadele konusunda gösterdiği kararlı duruştan taviz vermiyor. Bu kapsamda Alanyurt bölgesinde ve organize sanayi bölgesinde yıkım çalışmaları gerçekleştirildi. Sinanbey Mahallesinde de kamulaştırması tamamlanan bir evin yıkımı yapıldı.

Daha sağlıklı, estetik ve modern bir şehir oluşturmak adına çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, kaçak yapıyla mücadelede taviz vermiyor. Bu kapsamda kanun dışı tüm yapılarla ilgili incele eleyip sık dokuyan ve denetimleri sıklaştıran İnegöl Belediyesi, uygunsuz yapılarla ilgili yıkım çalışmalarını da sürdürüyor.

ALANYURT VE OSB’DE YIKIMLAR YAPILDI
Alanyurt bölgesinde yapılan denetimlerde, ruhsatsız olarak yapıldığı tespit edilen yapının yer sahibine kaçak yapının yıkılması konusunda tebliğler yapıldı. Yer sahibinin verilen süre içerisinde yıkımı yapmaması üzerine, İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince kaçak yapının yıkımı gerçekleştirildi. Zabıta Müdürlüğü ve emniyet güçlerinin nezaretinde yapılan yıkımın maliyetinin de yapı sahibinden tahsil edileceği kaydedildi. Öte yandan, Süleymaniye Mahallesinde Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir kantarın da yer sahibine ait mülkiyetin sınırlarının dışında olduğu tespit edildi. Kaçak yapının yıkılması için yapı sahibine süre verilirken, verilen süre içerisinde yıkılmaması üzerine Fen İşleri Müdürlüğü iş makineleri ve ekiplerince zabıta ekipleri ve Polis eşliğinde kantarın yıkımı yapıldı.

KAMULAŞTIRMASI YAPILAN BİNA YIKILDI
İnegöl Belediyesi tarafından Sinanbey mahallesinde kamulaştırması tamamlanan bir binanın da yıkım çalışması Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirildi. Yıkımı yapılan alan iş makineleriyle temizlendi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa'nın yeni il sağlık müdürü Mustafa Çetin oldu!
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Meydanda Yaya Kaldırımı Genişliyor
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
İnegöl Belediyesi’nden Hayatı Kolaylaştıran Adımlar
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Turkish Fashion Fabrics Show Fuarı Kapılarını Açtı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
GİRİŞİMCİLİK ZİRVESİ’NE GÜRSU İMZASI
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Sanatseverler klasik müziğin büyüsüne kapıldı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Rising City & Yapı ve Yaşam Fuarı’na Yoğun İlgi
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Kombileri, Yaz – Kış Tasarruflu Kullanmak İçin Yapılması Gerekenler
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bahar Aylarında Lazer Göz Cerrahisine İlgi Arttı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
HAGEL TOPLANTISI GÜRSU’DA YAPILDI