Kategoriler

BAŞKAN AYDIN'DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Aydın mesajında , “ Öğretmenlik dünyada en fazla sorumluluk getiren, en ağır; fakat bununla birlikte en kutsat mesleğidir. Öğretmenlik meslekler içerisinde bir meslek değil, bir insan yetiştirme sanatıdır. Anneden sonra insanın ilk ilham ve öğrenme kaynağıdır. Bu saygın mesleğin, bu sanatın temelinde sevgi vardır ”dedi.

Başkan Aydın “Öğretme ve kavratma becerisi, sevgiyle birleştiğinde, öğretmen işinde mükemmel bir sonuca ulaşır. Şüphesiz ki Ülkemiz; sahibi olduğu bu eşsiz eğitim kahramanlarının, ülkemizin her köşesinde sabırla ve fedakârca görev yapan öğretmenlerimizin omuzları üzerinde yükselmiştir. Bir insan yetiştirmenin verdiği mutluluğu mesleklerinin manevi karşılığı olarak değerlendiren öğretmenlerimiz, görevlerin en soylusunu icra ederler. Toplumun öğretmene gösterdiği itibar onların hayattaki onurları ve zenginlikleridir. Sorumluluk duygusu gelişmiş, geçmişini iyi bilerek geleceğe güvenle bakan, iyi ahlâklı, insana ve emeğe saygılı, araştıran, okuyan, hayatı seven iyi nesiller yetiştiren değerli öğretmenlerimiz sayesinde gelecekten en ufak kaygımız ve endişemiz yoktur.

Bu duygu ve düşüncelerle Millet Mekteplerinin açıldığı ve Cumhuriyetimizin kurucu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eğitim seferberliğine “ Millet Mektepleri Başöğretmeni” unvanıyla katıldığı, bugünde tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler Gününü tekrar tebrik ediyorum; Terör saldırılarında ve vazife sırasında kaybettiğimiz şehit öğretmenlerimiz başta olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allahtan rahmet diliyorum.” Dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Gemtaş’ta yönetim belli oldu
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
İnegöl Hayvan Pazarı 27 Mayıs'ta kapılarını açıyor
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa’da kamuya ait caddelerden alınan otopark ücreti kaldırılacak mı?
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
TOFAŞ Bahçeşehir Koleji’ne konuk oluyor
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa LÖDER'in çocuk şenliği
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Nilüfer Belediyespor Kulübü’nün yeni başkanı Muharrem Or
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
BEBKA, Eskişehir'de kadın kooperatiflerini bir araya getirdi
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Yazar Özlüoğlu: Edebiyat, unutulanları yaşanır kılıyor
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Bursa'da çocuklar hayallerindeki meslekleri resmettiler
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
Kros nefesleri kesti