Kategoriler

GEMLİK ÇIKIŞINDA TRAFİK RAHATLAYACAK

Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İslamköy mevki ile Serbest bölge ve limanlar yolunu birbirine bağlayan yaklaşık bir kilometrelik yolda yapım çalışması gerçekleşiyor.

Gemlik Belediyesi yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bir yandan köy ve ilçe merkezlerindeki ara sokaklarda parke taş çalışmasına sürdüren ekipler, Serbest Bölge, İslamköy ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’nun arkasından yol yapım çalışmasında sona yaklaştı. Yaklaşık bir kilometre uzunluğunda ve on sekiz metre genişliği bulunan yolun Gemlik Serbest Bölgesi’ndeki özellikle servis giriş ve çıkış saatlerinde Bursa yönüne gidecek araçların yoğunluğunu da büyük ölçüde düşüreceği öngörülüyor.

Yeni yapılan yol yapım çalışmasıyla ilgili bilgi veren Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustafa Yuşan; Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını aralıksız gerçekleştiğini ifade ederken, köylerde ve ilçe merkezindeki ara yollarda parke ve sathi asfalt çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Yuşan konuşmasının devamında “Ekiplerimizin yapımını gerçekleştiği bu yolun bir önemli özelliğini de Serbest Bölge yoluna alternatif giriş ve çıkış sağlayacak olmasıdır” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Nilüfer’in genç sultanları finale çıktı
Bursa
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde
Bursa
BUÜ’den üniversite-sanayi işbirliğinde bir adım daha
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Yenişehir’de can dostlarına geçici barınma merkezi
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
MUDANYA HALİTPAŞA MAHALLESİNDE ; HEYELAN VE ENFEKSİYON TEHLİKESİ
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa TB'de Coğrafi İşaretli Ürünler İstişare Toplantısı
Bursa
İnegöl'de istihdama katkı sürüyor
Bursa
Bursa’ya aşık bir sanatçı: Mehmet Çevik
Bursa
Nilüfer’de “Üç Fidan”a duygu dolu anma
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Hıdırellez, Mudanya'da coşkuyla kutlandı