Kategoriler

EN TATLI ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI KARDELEN’DE YAPILDI

Bursa’nın yerel lezzeti kestane şekeri üretiminin önde gelen firması İlka Şekerleme, geleneksel 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğinde, Yaylacık İlkokulu öğretmenlerini ağırladı. İlka Şekerleme’nin tesislerindeki etkinliğe, Nilüfer Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi, şube müdürleri, Yaylacık Köyü İlkokulu Müdürü Ali Osman Bayramoğlu ve okul öğretmenler katıldı.

Öğretmenleri, her yıl olduğu gibi bu yılda İlka Şekerleme tesisinde firmanın Genel Müdürü Mümin Akgün konuk etti. Milli Eğitim yetkilileri ve öğretmenleri tesislerde ağırlayarak kestane şekeri ikram eden ve öğretmenler gününü kutlayan Mümin Akgün kutsal ve saygın bir mesleği icra eden öğretmenlerin her türlü saygıyı ve takdiri hak ettiğini ifade etti. 

Öğretmenlerin, geleceğimizin emanet edildiği öğrencileri yetiştiren isimsiz kahramanlar olduğunu dile getiren Mümin Akgün, yıl da bir kez de olsa öğretmenlerle tesislerinde bir araya gelerek bu anlamlı günü kutlamaktan mutluluk duyduğunu söyledi.  

“Çocuklarımızı geleceğe hazırlayan, yarınlarımızın güvencesi nesillerin yetişmesinde en büyük paya sahip öğretmenlerimizle ne kadar öğünsek azdır” diyen Mümin Akgün,   “Onlar, insan yetiştirerek zor bir mesleği yerine getiriyor. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin gününü bir kez daha kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Krizler ve Uluslararası Kimlik Hedefi, Öğrencileri Yurt Dışına Eğitime Yönlendiriyor
Bursa
Rahvan atları fetih coşkusunu zirveye taşıdı
Bursa
23 Nisan Çocuk Şenliği, minik öğrencilerin gösterileriyle son buldu
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Yıldırım Halk Eğitim Merkezinden miniklere 23 Nisan sürprizi
Bursa
Eski İsveç Başbakanı Reinfeldt: “Küresel Yönetişime İhtiyacımız Var”
Bursa
Başkan Bozbey, verdiği sözü tuttu
Bursa
"Orhan Taylan Sokağın Direniş Hafızası" sergisi Bursa Nilüfer’de
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Emre Kaya'dan Mehmet Çevik'e sürpriz
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Teknik Üniversitesi'ne yeni bölümler açılıyor
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Hakan Çavuşoğlu açılışı yaptı