Kategoriler

OSMANGAZİ'DE İYİ PARTİ ÖNERİLERİ DİKKAT ÇEKTİ

İYİ Parti Belediye Meclis Grubu olarak, Osmangazi Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan oturumunda verdiğimiz önergeler sonucu Osmangazi'li hemşehrilerimiz adına yol gösterici muhalefet anlayışımız ile sonuç almaya devam ediyoruz.

Osmangazi İlçe Başkanlığı ve Meclis Grubumuz ile birlikte hazırladığımız, Osmangazi Belediye Meclisinde Tarım Komisyonu kurulması önergemiz Başkanlık makamının kabulü ile direkt görüşüldü ve Osmangazi'li çiftçilerimizin sorunlarına derman olacak çalışmaların ilk adımı atıldı. Önergemizin kabulünü ve Osmangazi'li çiftçimize destek olunmasını sağlayan Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a da ayrıca çiftçimiz adına teşekkür ederiz. İYİ Parti Grubu adına Komisyona seçilen meclis üyemiz Sedat Hiçdurmaz'a da yapacakları çalışmalarda şimdiden başarılar dileriz. 

Ayrıca Çelikpalas Hotel arazisinde Bursa erkleri by-pass edilerek Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan imar düzenlemesine karşı mücadele için komisyon kurulması, 21. yüzyılda insanlık dışı uygulamalarla katledilen Doğu Türkistan'daki kardeşlerimize destek olmak için başkent Urumçi ile kardeş şehir olunması önergemiz ve Maksem Mahallesinde Otopark yapılması önergelerimiz ektedir. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
Meteorolojiden çifte uyarı
Bursa
Başkan Şadi Özdemir Nilüfer’de kadına bakış açısını anlattı
Bursa
Bursa Mustafakemalpaşa'da engelsiz yaşam şenliği
Bursa
Özel sektörün sorunlarını BTÜ çözüyor
Bursa
Osmangazi'den 'Bursaspor' mesajı
Bursa
ANASİAD'dan Bursa Nilüfer'e destek sözü
Bursa
Bursa Yıldırım'ın orman parklarına yaz öncesi bakım
Bursa
Yıldırım'da 'İyilik' engelleri aşıyor
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa’da parklar yaza hazır
Bursa
BESOB Başkanı Bilgit: "Faiz düzenlemeleri yeniden gözden geçirilsin"