Kategoriler

ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Orhangazi Belediyesi Aralık Ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın başkanlığında meclis salonunda yapıldı. Toplantıda 14 madde ve 2 ek gündem görüşülerek karara bağlandı.

Kasım ayı meclis toplantısında kapatılan müdürlüklerin (Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Kütüphane Müdürlüğü) 2019 ve 2020 yılı bütçelerinin ödeneklerin bağlı olduğu müdürlüklere aktarılması Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.2020 yılı evsel katı atık toplama, taşıma tarifesinin belirlenmesi için plan ve bütçe komisyonuna havale edildi. Sosyal denge sözleşmesi ile ilgili Belediye Başkanı Bekir Aydın’a yetki verilmesi oy çokluğu ile kabul edilirken, Yazı İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve İmar ve Şehircilik Müdürlüklerindeki Görev, Yetki ve Çalışma yönetmeliklerin güncellemesi oy çokluğu ile kabul edildi. 2020 Yılı performans programı plan ve bütçe komisyonuna havale edildi. İyi parti meclis üyelerinin vermiş olduğu önerge ek gündem maddesi olarak, muhtarlar derneği tarafından daha önceden verilen dilekçe ile muhtarlıkların doğalgaz, su, telefon ve elektrik gibi giderlerin belediye tarafından karşılandığını Nisan ayı sonrasında uygulamayakonan tasarruf tedbirleri nedeniyle meclis kararı olmadan ödemeleri kesildiğini, hizmetlerinin aksamaması için hukuki bir düzenleme yapılması konusunda oy çokluğu ile plan ve bütçe komisyonuna havale edildi.

Fırat Çakıroğlu ismi yaşatılacak

Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyesi Arif Aydın tarafından teklif verilen, ilçemiz Alis park mevkisi ile sakallı düğün salonu mevkisi arasında bulunan üst geçidin adına Eğe Üniversitesinde öldürülen “Fırat Yılmaz Çakıroğlu” `nun isminin verilmesi oy çokluğu ile imar komisyonu ve hukuk komisyonuna havale edildi.

Futbol sahaları yenileniyor

Gedelek, Üreğil ve Narlıca mahallesine yeni futbol sahası inşası, Yeniköy ve Çakırlı Mahallelerinde mini basketbol sahaları yapılması, Muradiye Mahallesinde bulunan kapalı yüzme havuzun bakım, onarım, ikmal işleri Hürriyet mahallesi 651 ada 1 parsel sayılı taşınmaz üzerinde bulunan futbol sahasının sentetik zeminin yenilenmesi için, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto Teşkilat Başkanlığına başvurularak hesaplanacak bedellerin hibe/reklam karşılığı alınması, ilgili kurumlar ile gerekli protokol yapılması plan ve bütçe, Hukuk komisyonlarına havalesi yapıldı.  

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
İnegöl Belediyesi’nden Türkülerle Dolu Unutulmaz Gece
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Başlıyor: 60 Yıllık Miras, 190 Ülkede Milyonlarla Buluşacak
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Osmangazi Belediyespor Erkekler Voleybol 2. Ligi’ne yükseldi
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Marmarabirlik Olağan Genel Kurulu yapıldı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Osmangazi’de geleneksel rahvan at koşusu coşkusu
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa, turizmde yaygın olarak yıldız olacak
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Turizm Sektörü Yangın Güvenliği İçin Bursa Business School’da Buluştu
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Amatör futbol camiası bir tesis daha kazandı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
İzmir’in Vicdanı Konuştu: Latif Aydemir’den Vefa Dolu Bir Önerge
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
ZİRVEDEKİLER programının konuğu ERDAL ŞİMŞEK olacak!