Kategoriler

ENGELLİLERLE İLETİŞİM VE İSTİHDAM KONFERANSI

Orhangazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Engellilerle iletişim ve engellilerin istihdamı konulu konferans iletişimci Kazım Köse tarafından Orhangazi Belediyesi Nikâh Salonunda verildi.

Konuşmacı Kazım Köse tarafından sunumu gerçekleştirilen konferansta Engellilerle iletişim yanlış bilinen doğrular, toplumdaki önyargılar engellilerinde sanıldığının aksine çok başarılı olabildikleri bu vesile ile de istihdamda ayrımcılığa uğramamaları gerektiği, engellilerin de herkes gibi yaşanabilir bir hayat istediklerini dile getirdi. Önyargı kavramının kalkması halinde engellilerin de başarı elde edeceğine vurguyapan Nethaber.com yazarı Köse örneklendirmeler yaparak sunumunu bitirdi. İletişimci ve Nethaber köşe yazarı Kazım Köse konferansı vatandaşın büyük bir beğenisini topladı.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Engellilerle iletişim konusu gerçekten çok önemli bir konudur. Toplum olarak hep bir önyargı ile bakıyoruz bu olumsuz bakışlardan biran önce kurtulmamız gerekiyor. Önyargıyı kırmak ve herkes gibi davranmak engellileri hem mutlu edecektir hemde başarı getirecektir. Engelli kardeşlerimizin her daim yanında ve destekçisi olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Başkan Aydın Engellilerle iletişim ve engellilerin istihdamı konulu konferansı bizlere sunan İletişimci Kazım Köse’ye teşekkür ediyorum. Böyle konferanslarımızın da devamı gelecektir dedi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
BAKAN FARUK ÇELİK'İN MUTLU GÜNÜ!
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Osmangazi Belediyespor’un yeni başkanı belli oldu
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BUÜ’den dijital sektöre nitelikli personel yetiştirecek protokol
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Gemlik Basketbol U18 Erkekler Türkı̇ye Şampı̇yonası’nda finale yükseldi
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Bursa Şehir Hastanesi'nde büyük skandal
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
ANNESİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDU
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Engelliler Meclisi’nden ‘Bahara merhaba’ konseri
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
YILDIRIM’DA ATIKLARIN DÖNÜŞÜMÜ İÇİN MOBİL ÇÖZÜM
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Şadi Özdemir’den huzurevindeki annelere sürpriz ziyaret
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
YILDIRIM KADIN SPOR MERKEZLERİ’NDE İLAÇLAMA