Kategoriler

Gemlik’te yeşillendirme çalışmaları devam ediyor

Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırlarında bulunan çeşitli bölgelerde çalışmalarına devam ediyor. Gemlik’te Orhangazi Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ve Fatih Caddesi yaklaşık 60 bin kök çiçek dikim çalışması gerçekleştiren ekipler, refüjlerde ise çalı grubu bitki dikerek güzel ve rengârenk bir görünüme kavuşturdu.

Konuyla ilgili bilgi veren Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Alihan Kuzu, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ın çiçeklendirme çalışmalarına önem verdiğine ifade ederken, ekiplerin faaliyetlere devam edeceğini belirtti. Kuzu, özellikle orta refüjlerde çiçeklerin çok çabuk kuruduğunu belirtirken, bu bölgelerde daha dayanıklı olan çalı grubu bitkilerin kullanıldığını da bunun da belediye bütçesine çok büyük katkı sağladığını söyledi.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ise her zaman daha yeşil bir Gemlik için çalışmaya devam edeceklerini ifade ederken, çiçeklendirme çalışmalarının Gemlik’e ayrı güzellik kattığına dikkat çekti. Gemlik’te bulunan boş alanlarda mümkün olduğunca çiçeklendirme çalışmalarına devam edeceklerini belirterek Gemlik’te yeşil alanları arttırmaya yönelik çalışmalara devam edeceklerinin altını çizdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
10 Kez Görüntülendi.
Nev Sağlık Grubu'ndan Bursaspor’a Dev Destek
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BÜNYESİNDEKİ 3 MÜZE, HER CUMARTESİ VE PAZAR GÜNÜ SAAT 22.00’YE KADAR AÇIK OLACAK
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Nöbetçi Kitaphaneler Meyvelerini Vermeye Devam Ediyor
Bursa
10 Kez Görüntülendi.
BÜYÜKŞEHİR'DEN GECE GÜNDÜZ ULAŞIM SEFERBERLİĞİ
Bursa
14 Kez Görüntülendi.
İnegöl'de İstihdam Koordinasyon Kurulu İlk Toplantısını Yaptı
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Mudanya Üniversitesi’nde kontenjanlar doldu
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Başkan Erkan Aydın’dan Soğukkuyu’da kentsel dönüşüm mesajı
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
SANAT ATÖLYELERİ ÇOCUKLARIN HAYATLARINA RENK KATTI
Gündem
3 Kez Görüntülendi.
Göktaş, 63 yıllık evli Rizeli Kanbur çiftinin evine misafir oldu
Sağlık
6 Kez Görüntülendi.
CİLT KANSERİNİN 8 ÖNEMLİ SİNYALİ!