Kategoriler

BAŞKAN AYDIN DSİ BÖLGE MÜDÜRÜ İLE GÖRÜŞTÜ

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın DSİ Bölge Müdürü Hayati Çelenk’i ziyaret etti. Başkan Aydın, Orhangazide bulunan sulama sisteminin yetersiz geldiğini ve bakım onarım ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Sölöz Pompa istasyonundaki basınç sorununu ortadan kaldırmak amaçlı 2000 metreküplük yeni bir regülasyon deposuna ihtiyaç olduğunu vurguladı. Sölöz mahallesinde bulunan deponun hacmi yetersiz geldiğinden dolayı 1000 metreküplük bir yeni depo inşaa edilmesi konusunda dile getiren Başkan Aydın Dutluca hattında 47 ayrı noktada meydana gelen boru patlamaları sonucu çiftçilerimizin uğradığı zararın giderilmesi maksadıyla hatta yer alan 100 mm ve 800 mm çapındaki CTP boruları, 6 atü ve 5000 rijitlik sınıfına ait CTP boruları ile değiştirerek sorunları kökten çözmek istediğini söyledi.

Belediye Başkanı Bekir Aydın 6000 metre uzunluğunda, açık kanal olarak inşa edilen Akharem hattını da boru içine alınarak çiftçilerimizin tasarruflu su kullanımı sağlanmasını istediklerini ifade etti.

DSİ Bölge Müdürü Hayati Çelenk Orhangazi’de yapacakları üretim, tamirat ve tadilatlarla ilgili bilgileri Başkan Aydın’a aktardı. 2020 yılı içerisinde sıkıntıların, taleplerin giderilmesi için çalışmaların başlayacağını söyleyen Çelenk,ziyaretlerinden dolayı Başkan Aydın’a teşekkür etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
16 Kez Görüntülendi.
TÜGVA BURSA OSMANGAZİ TEMSİLCİLİĞİNE HARUN DERE ATANDI!
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
21 Haziran'da dünya İznik'i dinleyecek
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk TÜRKOĞLU: “8 Yıldır Bitmeyen Doğancı Tüneli, Yandaşa Açılan Rant Tüneline Dönüştü!”
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Bursa Osmangazi Belediyesi'nden ilçeye yeni spor tesisi
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Basketbol sahalarını güzelleştirecek tasarımlar belli oldu
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Osmangazi Belediyesi ilçeye yeni bir spor tesisi daha kazandırıyor
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
DSÖ Sağlıklı Şehirler Ağı Toplantısı Bursa'da Başlıyor
Bursa
8 Kez Görüntülendi.
Bursa Maarif Halk Dansları Topluluğu Sakarya’da Düzenlenen Maarif Halk Dansları Şenliğine Katıldı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
"İznik: Tarihin Ev Sahibi Sergileri” ziyarete açılıyor
Bursa
Sinekle mücadele yaz aylarında da hız kesmiyor