Kategoriler

KIRSALDA HİBE DESTEĞİ PROGRAMI YAPILDI

TKDK Bursa İl Koordinatörü Ömer Berksun tarafından Tarım, Hayvan ve Turizm konuları destekleme tanıtım programı Orhangazi Belediyesi nikâh salonunda gerçekleşti. Orhangazi paydaşları olan Orhangazi Kaymakamlığı, Orhangazi Belediyesi, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası, Orhangazi Ziraat Odası ve Orhangazi İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen kırsalda hibe desteği programı vatandaşlara anlatıldı.

Bursa İl Koordinatörü Ömer Berksun tarafından sunumu yapılan kırsal alanda hibe desteği Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 2014-2020 IPARD Programı IPARD II Dönemi 8. Başvuru tarihi kapsamında olduğunu ifade etti. Berksun hibe desteklerine giren Süt ve Süt Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması, Kırmızı Et ve Et Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması, Kanatlı Eti ve Et Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması, Su Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması, Meyve ve Sebze Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ve Zeytin depolama ve işlenme tesisleri konularıyer aldı. Sunum sonrası Vatandaşların sorularını yanıtlayan Berksun bu hibe destek programının 31 Ocak 2020 tarihine kadar son bulacağını söyledi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın kırsalda hibe desteği tarım, hayvancılık ve turizm alanında kalkınmanın başlayacağını, Devletimizin ve Yerel Yönetimlerin her zaman çiftçilerimizin desteklediğini belirten Başkan Aydın bugüne kadar hibe desteklerinden yararlanan vatandaşlarımızın da bundan sonrada hibe desteklerinden de faydalanacaktır dedi. Bursa il koordinatörü Ömer Berksun ’un kırsal alanda hibe desteği sunum ve bilgiler için kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
Osmangazi’de metruk bina mesaisi
Bursa
Cavit Çağlar’dan Başkan Şadi Özdemir’e ziyaret
Bursa
Başkan Aydın: “Bursaspor eski günlerine kavuşacak”
Bursa
Bursaspor yönetiminden Başkan Özdemir’e ziyaret
Bursa
Bursa'nın turizm yol haritası nasıl şekillenecek?
Bursa
Nilüfer'in fide kampanyasına yoğun ilgi
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Başkan Bozbey: “Bursaspor’u ayağa kaldırmalıyız”
Genel
1 Kez Görüntülendi.
17 ŞUBAT DEPREMİNİN ANATOMİSİ
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
KFA Fuarcılık Malezya DSA-2024 Fuarı’nda
Bursa
İznik'te verilen sözler tutuluyor