Kategoriler

İMO BURSA ŞUBESİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI AKTAŞ’I AĞIRLADI

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ağırlayarak, Şube Ulaştırma Komisyonu tarafından hazırlanan kent ulaşımına çözüm sunumunu aktardı.

İMO Bursa Şube Ulaştırma Komisyonu’nun ulaşım ile ilgili çalışmalarını ve çözüm önerilerini aktarmak için davet etti. Davet üzerine Şubeyi ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı, İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, Yönetim Kurulu üyeleri ve Ulaştırma Komisyonu üyeleri ağırladı.

Ulaştırma Komisyonu Başkanı Mehmet Tözün Bingöl, Başkan Aktaş ve BURULAŞ Genel Müdürü Kürşat Çapar, Ulaşım Daire Başkanı Gazali Şen, Ulaşım Koordinasyon Şube Müdür Vekili Ferhat Arıkan, Raylı Sistem Şube Müdür Vekili Rüştü Şanlı’nın yer aldığı beraberindeki heyete, akademik - teknik bilgi birikimi ile hazırlanan, kent ulaşımının sorunlarına yönelik çözümlerin yer aldığı sunumu aktardı.

İMO Bursa Şube Başkanı Albayrak, Şube olarak kentin sorunlarına çözüm için çalıştıklarını, fikir ürettiklerini söyleyerek, yapıcı önerileri ve eleştirileri dile getirmekten çekinmediklerini kaydetti. Kentin ulaşımının yanı sıra yapılaşma ile ilgili sorunlarını da aktaran Albayrak, Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği’nin yürürlüğe girmesi ile yaşanan sıkıntıların çözümü için Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışmaya hazır olduklarını söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, meslek odalarının kent için değerli olduğunu, fikirlerine önem verdiklerini belirterek, kentin sorunlarına yönelik ilgili Odalarla birlikte ortak çalışacakları projeler üretmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Ziyaretin ardından İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, Başkan Aktaş’a Türk bayrağı hediye etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa Gürsu'da çölyak hastalarına özel kahvaltı
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Devlet Tiyatrosu'nda bu hafta
Bursa
Konutunuzu korumak için DASK tek başına yeterli değil
Bursa
Piyanonun minik ustaları büyük beğeni topladı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
TSYD seçimlerinde Bursa’dan İlhan Öztat’a tam destek
Bursa
U18 Erkekler'de Türkiye heyecanı
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Yatırım için tam zamanı
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Kestel için OSB'ye bir tepki de Bursa Platformu'ndan
Bursa
SİVİLAY: Bursa'da OSB'leri verimli kullanalım yeter
Bursa
Kestel için OSB'ye bir tepki de Bursa Platformu'ndan