Kategoriler

KARACABEY YIL BOYUNCA SIFIR ATIĞA ODAKLANACAK

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve ülke genelinde yaygınlaştırılması hedeflenen Sıfır Atık Projesi kapsamında, Karacabey’de de çalışmalar hız kazandı.

Karacabey Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından üstünde titizlikle durulan Sıfır Atık Projesi kapsamında bu yıl ilçe genelinde Gökpınar Geri Dönüşüm firmasıyla çalışacaklarını duyurdu. Bu kapsamda önceki gün Belediye Başkanı Ali Özkan ile bir araya gelen firma yetkilileri, çalışma organizasyonu hakkında Özkan’a bilgi verdi.


Çevre ve ekonomi için çok değerli
Başkan Ali Özkan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Devletimiz, özellikle plastik atıklarla ilgili çeşitli yaptırımlarla büyük oranda olumlu ivme sağladı. 2022 yılında zorunlu depozitolu geri dönüşüm üzerinde çalışılıyor. Bu tarz çalışmalar, ekonomi ve çevre için çok önemli. Bizler de bunu çok önemsiyoruz. Bu kapsamda ilçemizin market, ev, fabrika ve resmî kurumlarından ambalaj atıklarının toplanarak geri dönüşüme kazandırılması işini, bu yıl Gökpınar Geri Dönüşüm ile birlikte yapacağız. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
TÜRKİYE’DEN YEDİ KITAYA UZANAN YAZ ETKİNLİKLERİ: 3 ÜLKEDEN 104 KATILIMCI BURSA’DA BULUŞTU
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
YILDIRIM BELEDİYESİ’NDEN KAMU PERSONELİNE TÜRK İŞARET DİLİ EĞİTİMİ
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Gemlik’te Üç Koldan Yol Yapımı Sürüyor
Bursa
114 Kez Görüntülendi.
BİLGE ADAMLAR YAZDI:NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANI ŞADİ ÖZDEMİR’DEN DOSTU ERDAL AKALTUN’A 200MİLYONLUK BALLI İHALE!
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Osmangazi Belediyesi’nden Genco Erkal’a vefa gecesi
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
ULUTEK FİRMALARI, BURSA MODEL FABRİKA’DA AKILLI ÜRETİMLE BULUŞTU
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
BTSO Akademi’de İhracatın Yeni Rotası Körfez Ülkeleri
Gündem
6 Kez Görüntülendi.
ZİRVEDEKİLER'İN BU HAFTAKİ KONUĞU MUHTARI YERİ KAZANCI İŞLETMECİSİ ÖMER FARUK FİDAN OLACAK !
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Bursa'daki 'Öcalan hangi kapının itidir' pankartlarının sırrı çözüldü!
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Ağaç İşleri Sanayisinde Atıl Alanlar Otoparka Dönüşüyor