Kategoriler

ERSİN DOĞAN MAKROME ATÖLYESİ KENT MEYDANI AVM\'DE!

Etkinliklerin merkezi Kent Meydanı AVM, her ay başka bir kadın atölyesi ile ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim yaşatıyor.

Birbirinden eğlenceli etkinliklerle ziyaretçilerine unutulmaz deneyimler yaşatan Kent Meydanı AVM, yeni yılda bunlara bir yenisini daha ekliyor; kentin meydanında Kadın Atölyeleri başlıyor! İlki Makrome Sanatçısı Ersin Doğan tarafından gerçekleştirilecek atölyede kadınlar, makromeden aydınlatmalar tasarlayarak evleri için el emeği bir obje üretecek.

15 Ocak Çarşamba günü gerçekleşecek Makrome Aydınlatma Atölyesi iki seans olarak 15.00 ve 19.00'da düzenlenecek. Katılım her bir seans için 10'ar kişi ile sınırlı olacağından atölyelere dahil olmak isteyen ziyaretçilerin etkinlik alanına yarım saat öncesinde gelerek isimlerini yazdırmaları gerekiyor. Kent Meydanı AVM'nin kadın ziyaretçilerine ücretsiz olarak sunduğu atölyeleri sosyal medya hesaplarından da takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa'nın yeni il sağlık müdürü Mustafa Çetin oldu!
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Meydanda Yaya Kaldırımı Genişliyor
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
İnegöl Belediyesi’nden Hayatı Kolaylaştıran Adımlar
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Turkish Fashion Fabrics Show Fuarı Kapılarını Açtı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
GİRİŞİMCİLİK ZİRVESİ’NE GÜRSU İMZASI
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Sanatseverler klasik müziğin büyüsüne kapıldı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Rising City & Yapı ve Yaşam Fuarı’na Yoğun İlgi
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Kombileri, Yaz – Kış Tasarruflu Kullanmak İçin Yapılması Gerekenler
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bahar Aylarında Lazer Göz Cerrahisine İlgi Arttı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
HAGEL TOPLANTISI GÜRSU’DA YAPILDI