Kategoriler

Yok Yere Temaşa” Orhangazi de seyircisiyle buluştu

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Doğaçlama Tiyatro Sporu ekibi ‘Yok Yere Temaşa’ gösterisi ile Orhangazi’de sahneye çıktı.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, alternatif oyun türleri arasında yer alan modern doğaçlama tiyatroya ait tiyatro sporu ekibi olarak Orhangazi’de izleyicisiyle buluştu. Orhangazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün katkıları ile Orhangazi’de sahne alan  ‘Yok Yere Temaşa’da iki takıma ayrılan oyuncular, seyircinin yönlendirmesiyle doğaçlama olarak performans sergiledi. Her Salı Görükle Gençlik Merkezi’nde seyirci karşısına çıkan Serdar Soyer, Sergen Bölük, Tuba Bayram Böbek, Volkan Yıldız, Faruk Oğur ve Yüksel Hakverdi tüm hünerlerini sergiledi. Oyun, Orhangazi’de tam not aldı. Aynı zamanda oyunun da bir parçası olan izleyiciler, hem eğlendi hem de güldü. Orhangazi Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Korkmaz ve meclis üyelerinin yanı sıra tiyatroseverlerin doldurduğu ve oyun boyunca kahkahanın eksik olmadığı salonda izleyiciler büyük keyif aldı.

Her Salı saat 20:00’de Görükle Gençlik Merkezi’nde oynanan oyun yeni yılla birlikte aralıklarla şehir içi turneye çıktı.Kestel ile başlayan turnede ikinci durak Orhangazi oldu. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Doğaçlama Tiyatro Sporu ekibi turnesine 25 Şubat Kredi Yurtlar Kurumu Erkek Öğrenci Yurdu, 10 Mart  Salı Bursa Teknik Üniversitesi, 24 Mart Salı Kredi Yurtlar Kurumu Kız Öğrenci Yurdu, 7 Nisan Salı Bursa Teknik Üniversitesi gösterileri ile devam edecek.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
ARKON'dan Yuzyılın Buluşması
Bursa
YAYLA BİLİM İNSANLARI İLE BİR ARADA
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
‘‘Bursa’nın Her Yaştan İnsanı Gülümsemeye Başladı’’
Bursa
Nilüfer’de dans dolu gece
Bursa
AKBULUT'TAN, MUSTAFA IŞIK’A ZİYARET
Bursa
BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı'dan Mustafa Bozbey ziyareti
Bursa
Bursa Gemlik'te Başkan Deviren’den Güneş Spor’a özür ziyareti
Bursa
BTÜ’de küresel ekonomik gelişmeler değerlendirildi
Bursa
TOFAŞ, Bahçeşehir deplasmanından galibiyetle döndü
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Devlet Tiyatrosu'nda bu hafta