Kategoriler

Kent Mezarlığı Yenileniyor

İnegöl Belediyesi’nin girişimleriyle Hamzabeyli Sadık Ağa Kent Mezarlığında yeşillendirme çalışması gerçekleştirdi. 166 adet ağaç mezarlık içerisinde toprakla buluştu.

Şehri geleceğe taşıyacak projeleri bir bir hayata geçiren İnegöl Belediyesi, bir yandan da daha yeşil bir İnegöl için ağaçlandırma çalışmalarını titizlikle yürütüyor. İnegöl içinde yeşillikler değil, yeşiller içerisinde bir İnegöl hayaliyle sürdürülen çalışmalar kapsamında, Hamzabeyli Sadık Ağa Kent Mezarlığında ağaçlandırma çalışması yapıldı.

Hamzabey kırsal mahallesi yolu üzerinde bulunan ve sorumluluğu Bursa Büyükşehir Belediyesinde olan mezarlıkta, İnegöl Belediyesi’nin talebi üzerine ağaçlandırma çalışması yapıldı. Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 2 metrelik 166 adet Leylandi ağacını toprakla buluşturdu. Ağaçların 80 tanesi duvar diplerine dikilirken, 56 adet ağaç ise adalar içine dikildi. Belediye Başkanı Alper Taban, yapılan çalışmadan dolayı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür ederek, daha yeşil bir İnegöl için gayretle çalışacaklarını vurguladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Osmangazi Belediyesi’nden Seçköy Mahallesi Camii'ne hizmet eli
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
İYİ PARTİ DAĞ YÖRESİ İLÇE BAŞKANLARINDAN TÜRKOĞLU’NA DESTEK AÇIKLAMASI
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Maarif Modeli İçin Bursa’da Ortak Akıl Buluşması
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Başkan Bozbey: Çiftçimize desteklerimizi artırarak devam ettireceğiz
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
YILDIRIM’DA ‘TARİH’ CANLANIYOR
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Aydın mahalleleri geziyor sorunları yerinde çözüyor
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den dağ bölgesinin altyapısına önemli yatırım
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa Teknik Üniversitesi’nde 'Afetsiz Gelecek' konuşuldu
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Çukurca Spor Tesisi Temel Atma Töreni
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
BUSİAD temiz Nilüfer Çayı için Mustafa Bozbey’le görüştü