Kategoriler

BURSA’DA HER AN DEPREM OLABİLİR

Saadet Partisi Bursa İl Başkanı İnşaat yüksek mühendisi Mehmet Atmaca deprem konusunda uyarılarda bulundu. Saadet Partisinin Bursa teşkilatlarının Plaza 16’da yoğun katılımla gerçekleştirdiği il divan toplantısında konuşan inşaat yüksek mühendisi Mehmet Atmaca, Bursa’da her an deprem olabilir dedi.

DEPREM MUTLAKA OLACAK

Atmaca, deprem benim ilgi alanıma girmektedir diyerek bu konuda sizlerle bir iki şey paylaşmak istiyorum dedi. Aylarca televizyonlarda, basında deprem ne zaman olur, ne kadar olur gibi tartışmalar oluyor. Ama ne zaman olur, artık herkesin kabul etmesi gerekir ki deprem mutlaka olacak. Zamanı belli değil, zamanı bilmek mümkün değil ama olacak. Zamanı ile ilgili bir kısım tahminler vardır. İşte depremin periyodik olarak tekrar etme periyodu hemen hemen aynıdır.

BURSA’DA HER AN DEPREM OLABİLİR

Kocaeli'nde 30 yılda bir büyük deprem olur. Bursa'da 150 yılda bir büyük deprem olur. Bu rakamlar bizi korkutuyor. Çünkü Bursa'da en son büyük deprem 1855 yılında oldu bu yaklaşık 165 yıl demektir. Bursa, 1855’de olan büyük deprem periyodunu geçmiş durumda, yani her an Bursa'da büyük bir deprem olma ihtimali yüksektir. Bunu herkes böyle bilsin. Bunları tartışmamızın çok anlamı yok, tartışmamız gereken şey olacak olan bu depremde nasıl daha az can ve mal kaybı oluşur, bununla ilgili uğraşmamız lazım. Ama maalesef bu konuda asıl sorumlu olması gereken yerel idarenin böyle bir gündemi yok.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
49 Kez Görüntülendi.
Başkan Bozbey'den Onkoloji Hastanesi'ne ziyaret
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Nilüfer'de kaçak yapıyla mücadele mesajı
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Engelli bireyler Osmangazi’de çok mutlu
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Gemlik'te ulaşıma merdiven kolaylığı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa Büyükşehir'den emeklilere destek çeki
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Nilüfer'de mahalle kadın derneklerinden nezaket
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Uludağ İçecek Türk’ten yine bir ilk
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Başkan Bozbey, muhtar toplantılarına İnegöl’den başladı
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Osmangazi’den dolu dolu 19 Mayıs kutlaması
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa'da yemek sanayicilerinden gastronomi hamlesi