Kategoriler

HİLELİ ÜRÜN ÜRETEN VE SATAN FİRMALAR İÇİNDE BULUNAN KÖFTECİ YUSUF ÖZÜR MESAJI YAYINLADI

Tarım ve orman bakanlığı tarafından açıklanan, hileli ürün üreten ve satan firmalar listesinde adı bulunan Köfteci Yusuf özür mesajı yayınladı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ifşa listesinde olan Köfteci Yusuf sonunda müşterilerinden özür diledi. Bursa'da bulunan ve bir çok şubesi yer alan Köfteci Yusuf tarafından yapılan açıklamada ürün dağıtımı gerçekleştirilen Aktürk Gıda Akaryakıt Nakliye ve Tic. Ltd. Şti. ile ilişiğin tamamen kesildiği belirtildi. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 2019 yılında açıklanan taklit ver tağşiş yaptığı belirlenen işletmeler listesinde Köfteci Yusuf'un da bulunması tüketicileri şaşkına çeviröişti. 618 firma ve 1211 adet parti ürününün uygunsuz bulunduğu Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından açılanırken bu listede Bursa'da 22 firma ve 63 ürün yer alırken en başta zeytinyağı olması dikkatlerden kaçmadı. 

Köfteci Yusuf bu açıklanan listede yer alınca tüketiciler sosyal medyadan tepkilerini dile getirdi. Firmanın Aktürk Gıda Akaryakıt Nakliye ve Tic. Ltd.'ye yaptırmış sızma zeytinyağları bu listede yer aldı. 

ÖZÜR DİLEDİ

Köfteci Yusuf ise yaptığı açıklamasında Aktürk Gıda ile ilişkilerini kestiğini belirterek müşterilerine karşın bir özür mesajı yayınlamak durumunda kaldı. Söz konusu firmadan ise şu ana kadar sadece bir kez alım yapıldığı ifade edildi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
‘Çevre Düzeni Planı’ çalışmalarına sanatsal yaklaşım
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
İnegöl Belediyesi’nden Türkülerle Dolu Unutulmaz Gece
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Başlıyor: 60 Yıllık Miras, 190 Ülkede Milyonlarla Buluşacak
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Osmangazi Belediyespor Erkekler Voleybol 2. Ligi’ne yükseldi
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Marmarabirlik Olağan Genel Kurulu yapıldı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Osmangazi’de geleneksel rahvan at koşusu coşkusu
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa, turizmde yaygın olarak yıldız olacak
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Turizm Sektörü Yangın Güvenliği İçin Bursa Business School’da Buluştu
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Amatör futbol camiası bir tesis daha kazandı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
İzmir’in Vicdanı Konuştu: Latif Aydemir’den Vefa Dolu Bir Önerge