Kategoriler

ALİ KOÇ: “SPOR MEDYASI ÇÖKMÜŞ DURUMDA!”

4 Ocak’ta başlayan devre arası transfer dönemi 31 Ocak Cuma günü sona erdi. 28 gün süren ara transfer döneminde kadrolarını yenileyen futbol kulüplerinde yaşanan gelişmeler spor medyasını da hareketlendirdi. Medya Takip Merkezi (MTM)’nin, Türkiye Spor Yazarları Derneği için hazırladığı medya raporuna göre futbol gündeminde yer alan konular belirlendi. İşte araştırmanın detayları…

2019 - 2020 Süper Lig sezonu, ara transfer dönemi bir hayli hareketli geçti. Başta dört büyükler olmak üzere Süper Lig ekipleri birçok oyuncuya imza attırırken, birçok oyuncuyla da yollarını ayırdı. Kadrosuna 15 oyuncu birden katan MKE Ankaragücü ara transfer döneminin en çok transfer gerçekleştiren takımı oldu. Trabzonspor 5, Sivasspor ve Galatasaray 4, Fenerbahçe ise 2 futbolcuyu renklerine kattı.

Fenerbahçe Medyada Liderliğe Yükseldi 2019’u en çok konuşulan takım olarak noktalayan Galatasaray’ı 2020’nin ilk ayında geride bırakan Fenerbahçe, 83 bin 993 haber ile birinci sırada yer aldı. Ocak ayında bütün mesaisini ara transfere harcayan Fenerbahçe, öncelikle stoper ve sol bek transferi için kolları sıvadı. Bu doğrultuda Simon Falette’yi transfer eden Fenerbahçe’ye TFF Limit Aşımı engeli geldi. Uzun süre Faletti’nin lisansını çıkaramayan sarı lacivertli yönetim, sol bek transferini ise gerçekleştiremedi. En çok konuşulan takımlar listesinde Fenerbahçe’yi sırasıyla ezeli rakipleri Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor izledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Krizler ve Uluslararası Kimlik Hedefi, Öğrencileri Yurt Dışına Eğitime Yönlendiriyor
Bursa
Rahvan atları fetih coşkusunu zirveye taşıdı
Bursa
23 Nisan Çocuk Şenliği, minik öğrencilerin gösterileriyle son buldu
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Yıldırım Halk Eğitim Merkezinden miniklere 23 Nisan sürprizi
Bursa
Eski İsveç Başbakanı Reinfeldt: “Küresel Yönetişime İhtiyacımız Var”
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Başkan Bozbey, verdiği sözü tuttu
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
"Orhan Taylan Sokağın Direniş Hafızası" sergisi Bursa Nilüfer’de
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Emre Kaya'dan Mehmet Çevik'e sürpriz
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Teknik Üniversitesi'ne yeni bölümler açılıyor
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Hakan Çavuşoğlu açılışı yaptı