Kategoriler

IN STREET YENİ MAĞAZASINI BURSA ZAFER PLAZA AVM’DE AÇTI

Dünyaca ünlü spor markalarının onlarca çeşit sneaker modelini ulaşılabilir fiyatlarla tüketiciyle buluşturan In Street, Bursa’daki yeni mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Bursa Zafer Plaza Avm’de açılan mağaza ile In Street’in Türkiye’deki mağaza sayısı 120’in üzerine çıktı.

Türkiye ayakkabı perakende sektörünün lideri FLO Mağazacılık bünyesinde faaliyetlerine devam eden In Street, Bursa Zafer Plaza Avm’de 174 metrekarelik bir alanda açtığı mağaza ile dünyaca ünlü markalarını Bursalılar ile buluşturuyor. In Street’in Bursa Zafer Plaza Avm’de açılışını gerçekleştirdiği yeni mağazası ile Türkiye’deki mağaza sayısı 120’nin üzerine çıkmış oldu.

In Street; Nike, Adidas, Kinetix, DockersBy Gerli, Lumberjack, U.S. Polo Assn., Skechers, Puma, Reebok, Vans, New Balance, Superga, Tommy Hilfiger gibi kendi kategorisindeki lider markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini Bursalıların beğenisine sunuyor. Dünyaca ünlü markaları ulaşılabilir fiyat ve güncel modeller ile benzersiz konsepti içerisinde müşterileriyle buluşturan In Street, Bursa Zafer Plaza Avm’de açtığı mağazası ile Türkiye’nin en geniş alana hizmet götüren sneaker mağazası olmaya devam ediyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
Bursa Yenişehir Ziraat Odası'nda Aktaş yeniden başkan
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Dikkat! Eşinizin cebinden izinsiz para almak boşanma sebebi
Bursa
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey basınla buluştu
Bursa
Bursa'da bir lisede ilginç olay
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Baharın gelişi Osmangazi’de coşkuyla kutlandı
Bursa
Bursa futbolu nereye koşuyor?
Bursa
Yenişehir'de 10 yıllık sorun çözüme kavuşuyor
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Osmangazi'den Bosnalı kardeşe ziyaret
Bursa
Başkan Bozbey, Bursa Büyükşehirin borcunu açıkladı
Bursa
Yaz aylarının kabusu geri döndü