Kategoriler

FESTİVALDEN ELDE EDİLECEK GELİRLE KÜTÜPHANE

Kadın Dernekleri Federasyonu’nun (KADEF), Bursa Park Organizasyon işbirliği ile düzenlediği Anne Çocuk Festivali binlerce vatandaşı ağırladı. Söyleşilerden etkinliklere, gösterilerden indirimli alışveriş fırsatlarına kadar geniş bir yelpazede düzenlenen festivale yaklaşık 50 bin kişi katıldı.

Bursa’nın en büyük Anne Çocuk Festivali, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi fuar alanında düzenlendi. Açılışına KADEF Onursal Başkanı Nükhet Bozkurt’un da katıldığı festivalde çok sayıda etkinlik düzenlendi.

Kadef’ten Bursa’nın En Büyük Anne Çocuk Festivali

Kral Şakir’in yazarı ve çizeri Varol Yaşaroğlu düzenlediği söyleşinin ardından hayranlarının kitaplarını imzalarken, Akademisyen Anne olarak da tanınan Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal anne ve babalarının da katılımıyla çocuklara oyunlar oynattı.

Festivalde ayrıca anne çocuk eğitimi, sağlıklı beslenme ve yaşam başta olmak üzere pek çok konuda da seminerler düzenlendi.

Yaklaşık 50 bin kişinin katıldığı festivalde çocuklar oyun alanlarından ücretsiz olarak yararlanırken, Karagöz Hacivat ve Kırmızı Başlıklı Kız gibi tiyatro gösterilerini de ilgiyle izledi. Aileler de eğitim kurumlarının standlarını gezerken aynı zamanda indirimli alışveriş fırsatlarından da yararlanma imkanı buldular.

Festivalden Elde Edilecek Gelirle Kütüphane

Bursa Park Organizasyon ile birlikte Bursalılara dolu dolu bir hafta sonu yaşatan bu festivali düzenledikleri için çok mutlu olduklarını ifade eden KADEF Genel Başkanı Esra Gökmen, festivalden elde edilecek gelirle Ovaakça İlköğretim Okuluna kütüphane kurulacağının altını çizdi. Vatandaşları benzer sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye de davet etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
ADD Bursa'dan 19 Mayıs'a özel turnuva
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Demet’e niyet kendisine kısmet
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Doğuda kuvvetli yağışlar var.. Hava sıcaklıkları normale dönüyor
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Gemlik Belediyespor şampiyon oldu
Bursa
7 Kez Görüntülendi.
Öğrenciler Nilüfer'de geleneksel oyunlarda buluştu
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Mudanya’da engelsiz yaşama dikkat çeken etkinlik
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Gemlik’te ‘engelsiz’ panayır
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Bursa'da enginarlı tatlılar festivale damga vurdu
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Japon uzman Bursa'da “Deprem”e karşı uyardı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
İsrail'in ABD ilişkisi Orta Doğu'da tahribatı artırıyor