Kategoriler

MUŞLU ÇOCUKLARA ANNE ŞEFKATİ

YILDIRIM BELEDİYESİ, ‘ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN’ PROJESİ KAPSAMINDA MUŞ’TA YAŞAYAN 850 ÖĞRENCİYE GİYSİ VE KIRTASİYE YARDIMINDA BULUNDU.

Yıldırım Belediyesi, yürekleri ısıtan sosyal belediyecilik hizmetleriyle paylaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşatmaya devam ediyor.

Yıldırım Belediyesi tarafından ‘Çocuklar Üşümesin’ sloganıyla başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında Muş’taki 850 öğrenciye atkı, bere ve kırtasiye yardımı yapıldı. Yıldırım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Yıldırım Meslek Edindirme Kurslarında (YILMEK) eğitim gören kursiyerlerin kendi el emekleriyle hazırladıkları 890 atkı, 890 bere, 600 eldiven ve 2 koli kıyafet ile yüzlerce kırtasiye malzemeleri Muş’un Hasköy ilçesindeki köy okullarında eğitim gören minik öğrencilere gönderildi. Eldivenden bereye, atkıdan çocuk kıyafetine kadar dağıtımı yapılan yardımları gören çocuklar ise büyük mutluluk yaşadı.

‘KARDEŞLİK DUYGULARIMIZI PEKİŞTİRİYORUZ’

‘Çocuklar Üşümesin’ projesi kapsamında hazırlanan eşyaları belediye personeli ile birlikte kolileyen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “İnsanlara hizmetin en kalbi noktası gönüller kazanmaktır. Kadim medeniyetimizden bizlere miras kalan dayanışma ve yardımlaşma duygularımızı yaptığımız çalışmalarla pekiştiriyoruz. Toplumumuzu güçlü kılan bu hasletlerimiz doğrultusunda Muş’ta eğitim veren Alparslan İlk ve Ortaokulu ile Hasköy Anaokulu ve İlkokulu’nda eğitim gören yavrularımıza, Yıldırım Belediyesi Meslek Edindirme Kursu kursiyerlerimizin el emekleriyle hazırladıkları atkı, bere ve eldiven ile kırtasiye malzemesi yardımında bulunduk. Paylaşarak oradaki dezavantajlı, dar gelirli öğrencilerimizin de mutluluklarına ortak olmak istedik. Bu projelerle uzakları yakın kılıyor kardeşlik duygularımızı pekiştiriyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
BVHO'dan Osmangazi Belediyesi'yle ilgili paylaşılan görüntüler özelinde basın açıklaması
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Bozbey, “BUSKİ belediyeye muhtaç duruma düşmüştür”
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
BBP BURSA’DAN “ONUR”LU MÜCADELE
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Başkan Mustafa Bozbey ve Seden Bozbey, obezite ile mücadele için mutfağa girdi
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Gürsu’da Tiyatro Kursları Yoğun İlgi Görüyor
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
OTOFEST 2025 Gerçekleştirildi: Sektör ve Geleceğin Uzmanları Bursa’da Buluştu
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Engelli bireyler sordu Başkan Aydın cevapladı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Gürsu’da Tiyatro Kursları Yoğun İlgi Görüyor
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
İnegöl Belediyesi'nden 19 Mayıs Programlarına Davet
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Başkan Bozbey, Bursa’nın gururu sporcularla buluştu