Kategoriler

BURSA BELEDİYELERİNE EĞİTİM SEMİNERİ

Bursa Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen kış dönemi hizmet içi eğitim semineri Afyon’da gerçekleşti.

Hizmet içi eğitim seminerine Bursa Belediyeler Birliği’ne üye belediyelerin başkanları, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, bürokratlar ve belediye personelleri katıldı. Seminerin ilk gününde, geçmiş dönemlerde Sayıştay Başkanlığı TBMM İlişkiler Grup Başkanlığı, Kamu İhale Kurumu (KİK) Yapım İşi İnceleme Dairesi Başkanlığı ile Bilgi Teknolojileri İletişim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunan Yaşar
Gök, ‘kamu ihale kanunu ve uygulama süreci’ hakkında bilgilendirmede bulundu. İkinci gün ise Kocatepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Uzman Psikolog Mücahit Gültekin, katılımcılara ‘Algı yönetimi, manipülasyon ve sosyal medya’ konularını anlattı.

Seminerde konuşan Bursa Belediyeler Birliği ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, belediyelerin iş yükünün her geçen gün arttığına dikkat çekerek, “Aynı zamanda yasa ve yönetmeliklerde yaşanan değişiklikler de oluyor. Bu değişikliklerden kaynaklanan sorunların yaşanmaması için hizmet içi eğitim seminerlerimizi belirli periyotlarla gerçekleştiriyoruz. Kamu ihale süreci belediyelerde en önemli konudur. Çünkü ihale ile belediyenin bütçesi harcanıyor. Dolayısıyla usule göre hareket etmemiz gerekiyor. Düzenlemiş olduğumuz bu toplantılarda belediye çalışanları arasında etkileşim, bilgi ve tecrübe paylaşımına da imkan sağlıyoruz. Seminerlerimizin oldukça verimli geçtiğine inanıyorum. Katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa Kent Konseyi Genel Kurulu'nda kentin 2050 vizyonu konuşuldu
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
Osmangazi Belediyesi yaz coşkusunu mahallelere taşıyor
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Geleceğin futbolcuları Osmangazi’de sahaya çıktı
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
BURSA KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NDE ÇOCUKLAR DA MUTLU
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa'da Körfez Seferleri başladı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
ROCK’LA BAŞLADI TÜRKÜLERLE COŞTURDU: BURSA’DAN HALUK LEVENT GEÇTİ
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa Nilüfer'de 'Yaz Spor'larında ilk dönem tamamlandı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa Valiliği’nden sıcaklık uyarısı!
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Anahtar Parti Bursa: Kerbela sadece bir tarih değil, vicdanın sınavıdır
Gündem
6 Kez Görüntülendi.
KRT'DE NECMİ İNCE İLE ZİRVEDEKİLER KONUĞU AV. ARİFE TUĞBA ÇETİNKAYA ERÇELİK OLACAK!