Kategoriler

BURULAŞ'DA MESAFELİ YOLCULUK DÖNEMİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım şirketi Burulaş, ‘Sağlık olsun diye koltuklarımızın yarısını boş tutuyoruz’ sloganıyla BUDO ve BBBUS’ta mesafeli koltuk düzeni uygulamasına geçti.

Çin’de ortaya çıkan, kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’de de ölümlere yol açan korona virüsüne karşı ilk günden itibaren toplu ulaşım araçlarının tamamında dezenfeksiyon uygulaması başlatan Burulaş, vatandaşların sağlıklı bir şekilde ulaşımının sağlanması için yeni bir uygulamayı devreye aldı. Bursa – İstanbul arasında ulaşımı sağlayan BUDO ve BBBUS’ta yolcu sayıları yarı yarıya azaltıldı. ‘Sağlık olsun diye koltuklarımızın yarısını boş tutuyoruz’ sloganıyla başlatılan uygulamada her yolcunun arasında bir koltuk boş bırakılırken, sosyal mesafenin açılması da sağlanmış oluyor.

Bunun yanında önlem amaçlı olarak BUDO ve BBBUS bilet satışları fiziksel teması azaltmak ve kontrollü satış uygulaması çerçevesinde geçici bir süreyle sadece BUDO/BBBUS web sitesi ve gişelerden yapılacak.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Usta sanatçı Genco Erkal Osmangazi’de anılacak
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Bozbey: 10 bin futbol sahası kadar alanı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Çocuklar Sanat Atölyelerinde Hem Eğleniyor Hem Öğreniyor
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Çocukları gülümsetiyor, yaraları birlikte sarıyoruz
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
KFA Fuarcılık’ın Başarısı BTSO Meclisinin Ortak Vizyonunun Yansımasıdır
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Daha güvenli bir Osmangazi için metruk binalar yıkılıyor
Bursa
34 Kez Görüntülendi.
Osmangazi Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi yangınla mücadele için sahada
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
İnegöl’ün Dayanışma Ruhu Yangın Bölgesinde
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
BURSA TİCARET BORSASI,YEŞİL BURSA'YA SAHİP ÇIKIYOR
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
GEYVE’DE ASFALT YAMA ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR