Kategoriler

BELEDİYE TEMİZLİK İŞÇİLERİNE DESTEK

Orhangazi Belediyesi tüm dünyayı etkisi altına alan salgın hastalıkla mücadele konusunda teyakkuza geçti. İlçe genelinde toplum sağlığını önceleyen ve salgın hastalıklarla etkin mücadele yürüten Orhangazi Belediyesi, dezenfeksiyon ve sterilizasyon çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İlçe genelinde devam eden yoğun çalışmalarda kamusal alanlardan,  sağlık kuruluşlarının binalarına toplu taşıma araçlarından, kamusal alanlara, sokaklardan ilçenin birçok noktasına kadar çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.  Orhangazi Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği ve Çakırlıspor Yönetim kurulu adına Polat Çakır, İsmail Şahin ve Sinan Karakaya Belediye Başkanı Bekir Aydın’ı makamında ziyaret ederek  sahada her zorluğa karşı görev yapan temizlik çalışanları için desteklerini iletti.

Ziyaretlerinden dolayı yöneticilere memnuniyetini ileten Başkan  Aydın “Herzaman kampanya ve yardımlarıyla bizlerin ve ilçemizin yanında olan Fenerbahçe Taraftarlar Derneği ve Çakırlıspor yönetimine ortaklaşa yürüttükleri kampanya ile sahada her zorluğa karşı görev yapan temizlik çalışanlarımızın bütçelerine katkı sunmak adına ulaştırdığı 122 adet alış veriş kartı için teşekkür ederiz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
13 Kez Görüntülendi.
Bunu Duymayan kalmasın
Bursa
7 Kez Görüntülendi.
“Eker I Run 23 Nisan Çocuk Koşusu”, büyük bir katılımla yapıldı
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
13 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN KULAĞINDAN 2 KURTÇUK ÇIKARILDI
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Mayıs'ta Eyfest coşkusu
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BTSO’da Kuzey Makedonya İş Forumu
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Rüya Şükran Güvenç turnuvanın en iyisi seçildi
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
ARKON'dan Yuzyılın Buluşması
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
YAYLA BİLİM İNSANLARI İLE BİR ARADA
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
‘‘Bursa’nın Her Yaştan İnsanı Gülümsemeye Başladı’’
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Nilüfer’de dans dolu gece