Kategoriler

GÜRSU VEFA EKİBİ VATANDAŞIN YANINDA

Corona virüs salgını nedeniyle alınan iki günlük sokağa çıkma yasağında, Gürsu vefa ekibi Gürsulular’ın ihtiyaçlarını evlerine kadar ulaştırıyor.

Corona virüs salgını nedeniyle alınan korunma tedbirleri kapsamında, Gürsu Kaymakamlığı ve Gürsu Belediyesi personelleriyle oluşturulan Vefa Ekibi, iki günlük sokağa çıkma yasağında da vatandaşların taleplerini karşılıyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Alınan tüm önlemleri bizlerin sağlığını korumak amacıyla planlayan devletimizin eli olan vefa ekiplerimiz, ekmek, ilaç v.b acil ihtiyacı olan vatandaşlarımızın taleplerini, özveriyle çalışarak evlerine ulaştırıyor. Hepimizin sağlığı için evlerimizde kalmayı sürdürelim, inşallah bu zor günleri en kısa zamanda atlatacağız” dedi.

Gürsu vefa ekibi, vatandaşların mağdur olmaması için, vatandaşlardan gelen talepleri evlerine kadar ulaştırarak yardımcı oluyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Osmangazi Belediyesi’nden Seçköy Mahallesi Camii'ne hizmet eli
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
İYİ PARTİ DAĞ YÖRESİ İLÇE BAŞKANLARINDAN TÜRKOĞLU’NA DESTEK AÇIKLAMASI
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Maarif Modeli İçin Bursa’da Ortak Akıl Buluşması
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Başkan Bozbey: Çiftçimize desteklerimizi artırarak devam ettireceğiz
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
YILDIRIM’DA ‘TARİH’ CANLANIYOR
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Aydın mahalleleri geziyor sorunları yerinde çözüyor
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den dağ bölgesinin altyapısına önemli yatırım
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa Teknik Üniversitesi’nde 'Afetsiz Gelecek' konuşuldu
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Çukurca Spor Tesisi Temel Atma Töreni
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
BUSİAD temiz Nilüfer Çayı için Mustafa Bozbey’le görüştü