Kategoriler

TÜRK KIZILAY BURSA EMNİYET MENSUPLARINI YALNIZ BIRAKMADI

Türk Kızılay Bursa Şubesi, 31 ilimiz ile birlikte şehrimizde de hayata geçirilen sokağa çıkma yasağında şehrin farklı noktalarında görevleri başında olan emniyet mensuplarımızı yalnız bırakmadı.

Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte sokağa çıkma yasağının ilk gününde görevleri başında olan emniyet mensuplarını ziyaret ederek, ikramlarda bulundu çalışmalarında kolaylıklar diledi. Her zaman olduğu gibi virüs tehdidi ile mücadele günlerinde de fedakar çalışmalarını sürdüren polislerimize teşekkür eden Başkan Gürkan, sağlık çalışanları, emniyet mensupları ve fedakarca görevlerinin başında olan tüm kurum ve çalışanlarının özverileri ile halkın tedbirli davranması sayesinde bu günlerin hep birlikte aşılacağına olan inancını vurguladı.

Türk Kızılay Bursa Şubesi’nin bu süreçte de şehrin her noktasındaki ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğunun altını çizen Davut Gürkan bir yandan Bursa Valiliği bünyesindeki Vefa Destek grubu ile yürüttükleri çalışmalar, diğer yandan da Bursa’nın her noktasına ulaşan ekipleri ile dünyayı saran salgın tehdidi ile mücadele günlerinde destek ve umut vermeye çalıştıklarını anlattı. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
YAVUZSELİM’E ÇOK FONKSİYONLU PAZAR YERİ
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa’nın çalınan tarihi nerede?
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Kaçak Yapıyla Mücadele Sürüyor
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
TÜRKİYE-KIRGIZ CUMHURİYETİ KARDEŞLİĞİ BURSA'DA PERÇİNLENDİ
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Türkiye'ye öncü 'Bursa Taksi' yollarda
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Çiftçiye destek ve doğaya saygı Bursa'ya ödül getirdi
Gündem
5 Kez Görüntülendi.
MANŞETX GAZETESİ'NİN BURSA VE ANKARA'NIN AĞUSTOS SAYILARI ÇIKTI!
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Bursa'da TRESGED'den Vali Ayyıldız'a ziyaret
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
GESİAD'dan Bursa Valisi Ayyıldız'a 34. yıl ziyareti
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Osmangazi Belediyesi’nden velilere özel kitap atölyesi