Kategoriler

İŞ ADAMI SEDAT PEKER'DEN DÜŞMANLARINA HODRİ MEYDAN

SERT TEPKİ GÖSTERDİ 2018 yılında katıldığı bir programda af açıklamasıyla kendisine Alaattin Çakıcı’yla ilgili soru yöneltilmesine cevap veren Sedat Peker’in “Adalet her şeyden önemlidir. Düşmanımız için bile olsa adalet yerine getirilmelidir” sözü üzerine bugün yurtdışına çıkmasını, bir grup FETÖ’cü üyelerin Alaattin Çakıcı’nın serbest kalacağı için korkup kaçtığını söylemesine sert tepki gösteren Peker, “Bana giydirecekleri tek şey, küçük Sedat'a prezervatif giydirirler!” dedi.

İşte Peker’in o açıklaması… 
ÇAKICI’NIN SÖYLEDİĞİNİ ZANNETMİYORUM ANCAK..
“Kıymetli dostlarım, son birkaç gündür sosyal medyada, şahsımla ilgili bazı sohbetler olmakta… Sözde Alaattin Çakıcı isimli şahıs şahsımla ilgili bir şeyler söylemekte… Alaattin Çakıcı eski adamıdır...  Dostluğu da düşmanlığı da namuslu yapar. Ben onun böyle bir şey söylediğini zannetmiyorum. Ancak bu konu çok konuşulduğu için söylemekte fayda var. 

ANCAK KÜÇÜK SEDAT'A PREZERVATİF GİYDİRİRLER!
Şahsımla ilgili ağaları, paşaları, kralları, ejderhaları her kim olursa olsun, hepsi yan yana gelseler de yapabilecekleri tek şey, bana giydirecekleri tek şey, küçük Sedat'a prezervatif giydirirler! Başka da hiç bir şey yapamazlar. Beni öldürmek belki mümkündür, ama beni küçültmek asla mümkün değildir.

ADAM GİBİ İŞ YAPMAK LAZIM!
 Ayrıca burası 1.5 saatlik mesafe… Evimin açık adresi de her yerde bilinmekte… Gelmek isteyenler buyursun önden gelsinler. Onlar için özel izin belgesi de getirtirim. Konuşmayla olmaz, adam gibi iş yapmak lazım! “

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Ertuğrulgazi Mahallesinde 43 Araçlık Otopark Hizmete Girdi
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa’da yeni eğitim-öğretim yılı sorunsuz başladı
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
İnegöl’ün Kurtuluşunun 103 Yıllık Hikayesi Sahnede Sergilendi
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
Gıda Sektörünün Kalbi Ekim’de Bursa’da Atacak
Gündem
14 Kez Görüntülendi.
NİLÜFER BELEDİYE'NDE BAŞKAN ŞADİ ÖZDEMİR İLE SKANDAL ZİNCİRLERİ DEVAM EDİYOR!
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
2025–2026 Eğitim Öğretim Yılı Açılışı Bursa’da Gerçekleştirildi
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
İnegöl Tribününden Millilere Tam Destek
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
İnegöl Belediyesi’nin Kültür Sanat Kurslarında Kayıtlar Başladı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Milli heyecan ve Bursaspor maçı dev ekrana yansıdı
Gündem
23 Kez Görüntülendi.
Bursa’da Görkemli Düğün: Nurullah ve Sıla Kuloğlu “Evet” Dedi!