Kategoriler

EDANUR’UN ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ, KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA EVDEN ÇIKMASI KISITLANAN DOWN SENDROMLU EDANUR’A YILDIRIM İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ EROL TURAN İLE BİRLİKTE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ YAPTI.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle evden çıkması kısıtlanan down sendromlu Edanur’a, Yıldırım İlçe Emniyet Müdürü Erol Turan ile birlikte doğum günü sürprizi yaptı.

Yıldırım’ın Davutdede Mahallesi’nde ikamet eden ve Yıldırım Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’ne gelerek 19 yaşındaki down sendromlu kızı Edanur Altun’un 23 Nisan’da doğum günü olduğunu belirten Ülkü Bilir, belediye çalışanlarından destek istedi. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’a bilgi verilmesi üzerine Başkan Yılmaz’ın talimatıyla belediye personeli, 23 Nisan’da doğan ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda her yıl çifte mutluluk yaşayan Edanur’a sürpriz bir doğum günü düzenlemek için hazırlıklara başladı. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından Başkan Yılmaz, Yıldırım İlçe Emniyet Müdürü Erol Turan ile birlikte pasta ve hediyeler ile 19 yaşındaki Edanur Altun’un oturduğu evinin önüne geldi. ‘Neşeli Yıldırım Aracı’ndan yükselen müzik sesleri üzerine evinin balkonuna çıkan Down Sendromlu Edanur ise, Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ile İlçe Emniyet Müdürü Erol Turan’ı görünce büyük bir mutluluk yaşadı.

‘MUTLULUK PAYLAŞTIKÇA ARTAR’

Yıldırım’daki dayanışma, birlik ve beraberlik duygularının toplumu bir arada tutan en önemli unsurlardan olduğunu belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yerel yöneticiler olarak ilçemize hizmet ederken, rutin çalışmaların dışına çıkmak, hemşehrilerimize dokunmak, onlarla beraber aynı duygulara ortak olmak, bizi biz yapan değerlere tutunmak ilçemizin en güzel yansıması. Bu anlamda hemşehrilerimizle iç içe olmayı, beraber sevinip beraber üzülmeyi birçok hizmetin üstünde görüyorum. Çünkü üzüntüler paylaştıkça azalır, mutluluklar paylaştıkça artar. Edanur kızımızın annesi bizden bir talepte bulundu. Bizler de ailenin ricası üzerine yavrumuza sürpriz yaparak hem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı hem de kızımızın doğum gününü birlikte kutladık. Rabbim güzel yavrumuza hayırlı, huzurlu ve güzel bir yaşam versin. Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerden kutluyoruz. Ama inşallah önümüzdeki zamanlarda neşe içerisinde parklarımızda, kültür merkezlerimizde tüm alanlarımızda bayramlarımızı sevinçle kutlayacağız. Şimdilik ‘Evde Kal, Sağlıklı Kal Yıldırım’ diyoruz” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR

Kızlarına yaşattığı büyük mutluluk için Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’a teşekkür eden Edanur Altun’un annesi Ülkü Bilir, “Edanur, Başkanımızı ve polisleri çok seviyor. İyi ve kötü günümüzde daima yanımızda hissettiğimiz, küçük kalplerde bile çok büyük bir yere sahip olan Sayın Başkanımız Oktay Yılmaz’a ve İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Erol Turan'a evladımıza yaşattıkları bu mutluluk için teşekkür ederim. İçinde bulunduğumuz bu zor süreçte vakit ayırarak kızımızı sevindirmek adına mutluluğumuzu paylaşan Başkanımıza ve Müdürümüze sağlık ve başarılar dilerim” diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Osmangazi Belediyesi’nden Seçköy Mahallesi Camii'ne hizmet eli
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
İYİ PARTİ DAĞ YÖRESİ İLÇE BAŞKANLARINDAN TÜRKOĞLU’NA DESTEK AÇIKLAMASI
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Maarif Modeli İçin Bursa’da Ortak Akıl Buluşması
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Başkan Bozbey: Çiftçimize desteklerimizi artırarak devam ettireceğiz
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
YILDIRIM’DA ‘TARİH’ CANLANIYOR
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Aydın mahalleleri geziyor sorunları yerinde çözüyor
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den dağ bölgesinin altyapısına önemli yatırım
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa Teknik Üniversitesi’nde 'Afetsiz Gelecek' konuşuldu
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Çukurca Spor Tesisi Temel Atma Töreni
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
BUSİAD temiz Nilüfer Çayı için Mustafa Bozbey’le görüştü