Kategoriler

ERKEK ÖGRENCİLER İÇİN ÖZEL YURT

Osmangazi Belediyesi’nin Kükürtlü Mahallesi’nde inşa ettiği erkek öğrenci yurdunda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Modern donanımlı, bütün ihtiyaçlara cevap verecek nitelikle hazırlanan öğrenci yurdunun, yeni eğitim dönemine yetiştirilmesi hedefleniyor.

Osmangazi Belediyesi, yeni tip koronavirüs salgınına karşı yürüttüğü örnek mücadelenin yanı sıra, ilçeye değer katan yatırımlarına da devam ediyor. Öğrencilerin güvenli ve verimli eğitim almaları adına eğitim alanında önemli çalışmalara imza atan Osmangazi Belediyesi, Kükürtlü Mahallesi’nde İlim Yayma Cemiyeti işbirliğinde bir erkek öğrenci yurdu inşa ediyor. Toplam 2 bin 785 metrekare inşaat alanına sahip yurt, 7 kat olacak. Zemin katta idari kısımların yer alacağı yurdun diğer katlarında 4 yatakhane ve 1 derslik olacak. Her 1 odada 4 öğrencinin kalacağı yurt toplam 96 öğrenciye hizmet verecek. Kaba inşaatı devam eden ve bodrum kat perde beton hazırlıklarının yapıldığı yurdun, yeni eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi adına çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, gençlerin milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bireyler olarak yetişmesi amacıyla eğitim çalışmalarına destek verdiklerini belirterek, “Yatakhane, yemekhane, etüt odası ve kütüphanenin yer alacağı bu yurtta 96 yükseköğretim öğrencisi kalacak. Öğrencilerimiz burada iyi şartlarda eğitimlerini alarak, topluma kazandırılmış olacaklar. İnşaat çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah en kısa süre içerisinde tamamlayarak, yurdu öğrencilerimizin hizmetine sunacağız” dedi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Dünya çapında başarı elde etmiş girişimciler tecrübelerini gençlerle paylaşıyor
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Osmangazi’de Uluslararası Balkan Festivali renkli görüntülerle start aldı
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
YILDIRIM’DA ÇOCUKLARA AFETE HAZIRLIK EĞİTİMİ
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN YILMAZ ÜRETEN KADINLARLA BULUŞTU
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
İnegöl’de Zabıta Çiçekçileri Mercek Altına Aldı
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, İki Ayrı Bakana Çifte Soru Önergesi Verdi:
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
İnegöl Belediyesi’nde Yeni Personellere Oryantasyon Eğitimi Verildi
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
BURSA BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI ÜYESİ REHBERLER İNEGÖL’ÜN DOĞASINI KEŞFETTİ
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
A Parti Bursa: Çözüm Hal Yasası değil birlikte üretim!
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
BTSO Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi