Kategoriler

Kaçak Yapılar Bir Bir Ortadan Kaldırılıyor

Kaçak yapıyla mücadele konusunda ciddi adımlar atan İnegöl Belediyesi, bu konuda taviz vermiyor. Kaçak yapılar bir bir ortadan kaldırılıyor. Son olarak Çayyaka Mahallesinde ahşap evin yıkımı belediye ekiplerince gerçekleştirildi.

Daha sağlıklı, estetik ve modern bir şehir oluşturmak adına çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, kaçak yapıyla mücadelede taviz vermiyor. Bu kapsamda kanun dışı tüm yapılarla ilgili incele eleyip sık dokuyan ve denetimleri sıklaştıran İnegöl Belediyesi, uygunsuz yapılarla ilgili özellikle son dönemde çok sayıda yıkım gerçekleştirdi.

Kaçak yapılarla ilgili öncelikle tespit sonrası vatandaşlara bilgi verilip yer sahiplerinin kendi imkanlarıyla kaçak yapıları kaldırılması tebliğ edilirken, kaldırılmayan yapılar ise belediye ekiplerince yıkılıyor. Bu kapsamda İnegöl’e bağlı kırsal Çayyaka Mahallesinde bulunan kaçak ahşap yapı için Encümenden yıkım kararı çıktı. Ocak ayında alınan karar sonrası kaçak yapıyı yapan vatandaşa 49 m2’lik ahşap evinde yıkılması konusunda tebligat yapılarak süre tanındı. Ancak vatandaşa verilen yasal süre içerisinde yıkımı gerçekleştirmedi. Bunun üzerine İnegöl Belediyesi ekipleri bugün ahşap yapının yıkımını iş makineleriyle yaptı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
Tek kelimeyle burçlar! Onları en iyi tanımlayan özellikler
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Nilüfer'de renkli spor şenliği
Bursa
Beyaz iyilik için Bursa sahnesinde
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Eğitim Gücü-Sen Bursa da şiddete 'dur' dedi
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Doç. Dr. Filiz Eryılmaz açıkladı: Küçük yatırımcı ne yapmalı?
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa Yenişehir'de CHP'den 'sosyal fiyat' tepkisi
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Kuşum Aydın Bursa’da gözünü açtı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa'da Dünya Çölyak Günü etkinliği gerçekleştirildi
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Osmangazi’de metruk bina mesaisi
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Cavit Çağlar’dan Başkan Şadi Özdemir’e ziyaret