Kategoriler

1 HAFTADA 381 PARK VE YEŞİL ALAN DEZENFEKTE EDİLDİ

Osmangazi Belediyesi, Türkiye’de ve dünyada salgın haline gelen yeni tip koronavirüse) karşı dezenfekte çalışmalarını devam ettiriyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında son 1 hafta içerisinde 213 park ve 168 yeşil alanda dezenfeksiyon yapıldı.

Osmangazi Belediyesi, koronavirüse karşı yürütülen mücadele kapsamında park ve yeşil alanları düzenli olarak dezenfekte ediyor. Belediye ekipleri çalışmalar kapsamında, son 1 haftada 213 park ve 168 yeşil alan olmak üzere toplam 381 noktada dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Parklardaki oyun grupları, yeşil alanlar, çardaklar ve banklar, özel ekip tarafından dezenfekte edilerek temizleniyor. 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçenin dört bir yanında dezenfekte çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlarımız parklarda ve yeşil alanlarda vakit geçirmek isteyeceklerdir. Bu noktaları koronavirüse karşı detaylı şekilde dezenfekte ediyoruz.  Koronavirüse karşı verdiğimiz mücadelede asla rehavete kapılmamalıyız. Bu konuda vatandaşlarımıza da önemli görevler düşüyor. Lütfen zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmasınlar. Hükümetimizin ve biz yerel yönetimlerin yürüttüğü çalışmalar ile bu mücadelede güzel sonuçlar aldık. Vaka ve ölüm sayılarında her gün düşüş yaşanıyor. Virüsten tamamen kurtulup, eski günlerimize en kısa sürede dönebilmemiz için lütfen dikkatli olalım” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
Bursaspor, Anadolu Efes'i devirdi
Bursa
Bursa'dan 'Millet' çağrısı
Bursa
İnegöl'de Mayıs meclisi yapıldı
Bursa
BTÜ’nün bir buluşu daha tescillendi
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
CHP ilçe yönetiminden Başkan Özdemir’e ziyaret
Bursa
Bursa Büyükşehir'den 'Hıdırellez' konseri
Bursa
Türk ve Alman üniversitelerin akademik dostluğunda çeyrek asır
Bursa
Kalbiselim Derneği binlerce kişiye yardım ediyor
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Haşimato hastalığı nedir? Haşimato hastaları bu besinlere dikkat!
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Memur-Sen Bursa: Doğum izni 32 haftaya çıkarılmalı