Kategoriler

BURSA'DA KORKUNÇ HAYVAN İŞKENCESİ

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Tüfekle vurulan kargalar ağaçlara asılı olarak bulundu. Öldürüp kargaları bahçesindeki ağaçlara astığı iddia edilen kişiye tepki gösteren hayvanseverler, gereken işlemin yapılması için yetkililere çağrıda bulundu.

Bursa'da hayvanseverler, av tüfeğiyle vurarak öldürdüğü kargaları bahçesindeki ağaçlara astığı iddia edilen kişiye tepki gösterdi.

Patileri ve Doğayı Sevenler Koruyanlar ve Yaşatanlar Derneği (Patisev) Başkanı Mefaret Özmez,  yaptığı açıklamada, kentte yıllardır sokak hayvanlarını beslediklerini söyledi.

Nilüfer ilçesinde sokak hayvanlarını beslerken çevredeki incir bahçesinde üzücü bir durumla karşılaştıklarını belirten Özmez, şöyle konuştu:

"Bu kişi kargaları tüfekle öldürdükten sonra ağaçlara asıyormuş. Ördek avlamak için yavru ördekleri de öldürüp astığı söyleniyor. Bahçede iki köpek de aç ve sefil durumda. Bahçe sahibi bu hayvanlara çok büyük eziyette bulunuyor. Ölenn kargaları gören diğer kargaların çırpınışlarını görmeniz lazım."

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
Başkanlardan başarılı basketbol maçında keyifli anlar
Bursa
Kardeş kentler yemekte buluştu
Bursa
31 Mart'tan sonra Mudanya Belediyesi'nde neler değişti?
Bursa
Bursa'da başkanlardan 19 Mayıs’a yakışan maç
Bursa
Mudanya'da pazar yeri kararı
Bursa
Nilüfer Belediyesi GESK ligi lider bitirdi
Bursa
Borsa İstanbul'da kapanış rekoru
Bursa
İnegöl'de 19 Mayıs coşkusu sokaklara taştı
Bursa
19 Mayıs'ta 81 ilde festival havası
Bursa
Nilüfer’de 19 Mayıs kutlamaları başladı