Kategoriler

HİÇ ÖDÜLLERİ BAŞVURU SÜRECİ UZATILDI

“Hiçten HİÇ’e 8. Yıl” sloganı ile yola çıkan Bursa Halkla İlişkiler Derneği’nin (BHİD) alt markası olarak bu yıl Halkla İlişkiler Çalışmaları (HİÇ) Ödülleri’nin başvuruları 31 Mayıs’a uzatıldı.

Koronavirüs, dünyada her alanda olduğu gibi sosyal hayatı da etkiledi. Dernek süreçlerinin de etkilendiği bu dönemde Bursa Halkla İlişkiler Derneği de alt markası olan 8. HİÇ Ödülleri’nin başvuru tarihini 31 Mayıs’a kadar uzattı. Her yıl Aralık ayı sonunda başlatılan HİÇ başvuru süreci Mart ayının başında sonlanıyordu. 

Bursa Halkla İlişkiler Derneği tarafından 2013 yılında başlatılan ve her yıl gelişerek devam eden kısa adı HİÇ olan Halkla İlişkiler Çalışmaları Ödülleri’nin 8’incisi için başvurular devam ediyor. Bu yıl “Hiçten HİÇ’e 8. Yıl” sloganı ile yola çıkan HİÇ’in jürilerini Aytuğ Onur / BTSO Yönetim Kurulu Üyesi, Canan Soysal / İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Kurumsal İletişim Müdürü, Prof. Dr. Erkan Özdemir / Uludağ Üniversitesi İ.İ.B.F. Öğretim Üyesi, Dr. Öğr. Üyesi Levent Özkoçak / Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fak. Öğretim Üyesi, Ömürden Sezgin / Partner – Goodjob Danışmanlık, Özge Kanat / Marka Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi, ve Mustafa Sönmezay / BHİD Başkanı oluşturuyor. 

Süreçle ilgili açıklama yapan Bursa Halkla İlişkiler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sönmezay, her yıl Aralık ayı sonunda başlatılan HİÇ başvuru sürecinin Mart ayının başında sonlandığını hatırlattı. Bu yıl 26 Aralık’ta başlatılan sürecin dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs nedeni ile 31 Mayıs’ta sonlandıracağını belirten Sönmezay, jüri toplantısının da 13 Haziran’da gerçekleştirileceğinin altını çizdi. Başkan Sönmezay, ödül töreni ile ilgili bilgilerin de süreçle ilgili ilerleyen zamanlarda verileceğini kaydetti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa'nın yeni il sağlık müdürü Mustafa Çetin oldu!
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Meydanda Yaya Kaldırımı Genişliyor
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
İnegöl Belediyesi’nden Hayatı Kolaylaştıran Adımlar
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Turkish Fashion Fabrics Show Fuarı Kapılarını Açtı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
GİRİŞİMCİLİK ZİRVESİ’NE GÜRSU İMZASI
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Sanatseverler klasik müziğin büyüsüne kapıldı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Rising City & Yapı ve Yaşam Fuarı’na Yoğun İlgi
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Kombileri, Yaz – Kış Tasarruflu Kullanmak İçin Yapılması Gerekenler
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bahar Aylarında Lazer Göz Cerrahisine İlgi Arttı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
HAGEL TOPLANTISI GÜRSU’DA YAPILDI