Kategoriler

65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARIN BAYRAM KEYFİ

Nilüfer Belediyesi, bayramın birinci gününde dışarı çıkma izini verilen 65 yaş ve üstü vatandaşlara, düzenlediği konserlerle sürpriz yaptı. Yaşlıların bayram keyfine eşlik eden Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de onlarla birlikte müziğin ritmine uyarak günün tadını çıkardı.

Koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması getirilen 65 yaş ve üstü vatandaşlar, verilen izin kapsamında üçüncü kez sokağa çıktı. Bayramın birinci gününe denk gelen sokağa çıkma izninde, 65 yaş ve üstü vatandaşlar bayram neşesi yaşadı. Refakatçileri ile saat 14.00 ile 20.00 arasında dışarı çıkan vatandaşlar güzel havada parklara akın ederken, Nilüfer Belediyesi’nin sürprizi ile karşılaştılar.
Nilüfer Belediyesi Roman Orkestrası, 6 ayrı noktada düzenlediği mini konserlerle dışarı çıkan yaşlıların bayram sevincini katladı. Roman Orkestrası, Beşevler Mahallesi’nde Nâzım Hikmet Çınarlığı’nda, İhsaniye Mahallesi’nde Şehit Jandarma Asteğmen Zeki Burak Okay Parkı’nda, Barış Mahallesi’nde Dalyan Parkı ve Koşu Yolu’nda, Cumhuriyet Mahallesi’nde Mine Parkı’nda, Ataevler Mahallesi’nde Şehit Jandarma Olcay Kaygılı Parkı’nda, Görükle Mübadele Evi önünde ve Balkan Mahallesi’ndeki Cevizli Park’ta verdiği konserlerle vatandaşlara ve onlara eşlik eden refakatçilerine güzel anlar yaşattı.

Sosyal mesafenin korunmasına dikkat edilen konserler sırasında, isteyenlere maske verilirken, herkese bayram şekeri ikram edildi.

Evlerinden çıkamayan vatandaşlar da balkonlarından ve pencerelerinden müzikle coştular.

Başkan Erdem ile bayram havası
Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz ile birlikte Görükle Mübadele Evi önündeki konser sırasında vatandaşların bu güzel gününe eşlik etti. 65 yaş ve üstü vatandaşların bayramını, sosyal mesafeyi koruyarak kutlayan Erdem, onlara bayram şekeri de ikram etti.

Başkan Erdem, Roman Orkestrası’nın müziğiyle coşan vatandaşlarla oynayarak bayramın tadını onlarla birlikte çıkardı.

Erdem, bayramda 65 yaş ve üstü vatandaşlarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek şöyle konuştu: “Uzun süredir dışarı çıkamayan vatandaşlarımızla burada buluşarak güzel anlar yaşadık. Kucaklaşamadık ama birbirimize sevgimizi uzaktan ilettik. Roman Orkestramızın parçaları ile birlikte coştuk.  

Bu yıl ilk defa pandemi nedeniyle bayramda sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Ama bugünler de geçecek,  daha sağlıklı günlerde beraber olacağız. Nilüferliler’in, bütün halkımızın, Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
İnegöl Belediyesi’nden Türkülerle Dolu Unutulmaz Gece
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Başlıyor: 60 Yıllık Miras, 190 Ülkede Milyonlarla Buluşacak
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Osmangazi Belediyespor Erkekler Voleybol 2. Ligi’ne yükseldi
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Marmarabirlik Olağan Genel Kurulu yapıldı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Osmangazi’de geleneksel rahvan at koşusu coşkusu
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa, turizmde yaygın olarak yıldız olacak
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Turizm Sektörü Yangın Güvenliği İçin Bursa Business School’da Buluştu
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Amatör futbol camiası bir tesis daha kazandı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
İzmir’in Vicdanı Konuştu: Latif Aydemir’den Vefa Dolu Bir Önerge
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
ZİRVEDEKİLER programının konuğu ERDAL ŞİMŞEK olacak!