Kategoriler

BAŞKAN TABAN ESNAFLA BULUŞTU

Belediye Başkanı Alper Taban, 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından yeniden işyerlerini açan çarşı esnafını ziyaret etti.

Mart ayından bu yana devam eden koronavirüsle mücadele sürecinde, ramazan ayı ve ramazan bayramı da sokağa çıkma kısıtlamalarıyla geçti. Bayram süresince uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından, yeni normal sürecinin ikinci aşamasına da geçildi. Bazı iş yerleri uzun süre sonra açılarak hizmet vermeye başladı.

Belediye Başkanı Alper Taban, yeni normal sürecinde esnafa moral vermek adına 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından bugün çarşı esnafını ziyaret etti. Sosyal mesafeye dikkat edilerek yapılan ziyaretlerde, Başkan Taban güzel günlerde bir araya gelebilmek adına bu dönemde fedakarlıklar yapmak gerektiğine dikkat çekti. Esnafa hayırlı işler dileklerini ileten Alper Taban, koronavirüsle mücadeleye ilişkin yeni normal dönemine ilişkin de bilgiler verdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
11 Kez Görüntülendi.
Anahtar Parti'den BURULAŞ zammına tepki! "Yurttaşa dönüp “siz ödeyin” denilmektedir"
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’de toplu sözleşme için imzalar atıldı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
YAZ SPOR OKULLARI’NDA İKİNCİ DÖNEM BAŞLIYOR
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
ÖRNEK DÖNÜŞÜM PROJESİ YOLU YARILADI
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
OSMEK kursiyerlerinden göz kamaştıran eserler
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
İnegöl’de 7 Mahallede 22 Parkın Zemini Yenileniyor
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den lösemi tedavisi gören çocuklara moral
Bursa
45 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu açık açık sordu: MEHMETÇİK METAN GAZI TUZAĞINA NASIL DÜŞTÜ?
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Marmara’nın geleceği, Bursa’da konuşuldu
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa Festivali'nde Balkan Rüzgarı