Kategoriler

Yangın Mağduru Mevsimlik İşçilere İnegöl Belediyesi Sahip Çıktı

Mevsimlik tarım işçisi olarak İnegöl’e gelen 9 kişilik ailenin çadırında yangın çıktı. Çadırları kullanılamaz hale gelen aileye İnegöl Belediyesi sahip çıktı.

Sanayisiyle olduğu kadar tarımıyla da dikkat çeken İnegöl’de, hasat zamanı şehrimize gelen mevsimlik işçiler bu alanda büyük öneme sahip. Her yıl belirli aylarda İnegöl’e gelerek şehrimizde konaklayan mevsimlik işçiler, bayramda yangın korkusuyla sarsıldı. Çeltikçi Mahallesinde bulunan alanda konaklayan işçilerin çadırında yangın çıktı.

Şanlıurfa’dan gelen mevsimlik işçilerin konakladığı çadırda, Pazar gecesi elektrik kontağından kaynaklı yangın çıktı. 9 kişinin kaldığı çadır yangın sonrası kullanılamaz hale geldi. Yangın mağduru aile, bölgedeki diğer çadırlarda geçici olarak başka mevsimlik işçiler tarafından misafir edildi. Konunun İnegöl Belediyesine iletilmesinin üzerine Belediye Başkanı Alper Taban’ın talimatıyla yanan çadırın yeniden onarılarak kullanılabilir hale getirilmesi için çalışma başlatıldı. Kırsal Hizmetler Müdürü Sinan Kağan, gerekli malzemeleri alarak mevsimlik işçilere teslim etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
ZİRVEDEKİLER programının konuğu ERDAL ŞİMŞEK olacak!
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
SARIBAL: “VETERİNER HEKİMLERİN UYGULAMA ÜCRETLERİ DÖNER SERMAYEDE BEKLETİLİYOR”
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursalılar, 'Hayallerindeki Bursa'yı konuşuyor'
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa'da "Genç MEB AKUB 16 Gönüllüleri" Tanıtım Programı Düzenlendi
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Vejetaryen beslenmede doğru planlama şartı!
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Dubai'nin deformasyon binaları Türk halılarıyla döşenecek
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Gözünüzü Sık Kaşıyorsanız Dikkat !
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
“HER 10 TIP ÖĞRENCİSİNDEN 1’İ MESLEĞE BAŞLAMADAN ŞİDDETE UĞRUYOR!”
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa'dan küresel bir adım: “Yeşil Bursa” sertifikasyon sistemi hayata geçiyor
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den Karacabey'de 'Kariyer ve İstihdam Buluşması'