Kategoriler

ZABITA'DAN ARALIKSIZ DENETİM

Koronavirüs salgınına karşı tedbirleri üst seviyede tutan Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı süresince uygulanan sokağa çıkma yasağında da denetimlerini sürdürdü. Ekipler, son 10 günde işyerleri ve pazar alanları olmak üzere toplam 464 noktada denetim gerçekleştirdi.

Osmangazi Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı aldığı tedbirler kapsamında dezenfekte ve sosyal destek çalışmalarını aralıksız sürdürürken zabıta ekipleri de vatandaşların sağlığı için denetimlerine devam ediyor. Ekipler, 18-27 Mayıs tarihleri arasında 371 işyeri, 93 pazar alanı olmak üzere toplam 464 noktada denetim yaptı. Denetimler kapsamında marketlerin aynı anda içeriye aldığı müşteri sayısına, sosyal mesafe kuralına uyulup uyulmadığı gibi konulara dikkat edildi. Ayrıca,  market ve işyerlerinde hijyen ve ürünlerin fiyatı ile ilgili etiket denetimleri de yapıldı.

Zabıta ekipleri, Osmangazi genelinde kurulan pazar alanlarındaki denetimlere de ara vermiyor. Ekipler, alışverişe gelen vatandaşlara maske ve dezenfektan hizmeti sunarken, pazar alanlarında sosyal mesafeye dikkat edilmesine özen gösteriyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Dünya çapında başarı elde etmiş girişimciler tecrübelerini gençlerle paylaşıyor
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Osmangazi’de Uluslararası Balkan Festivali renkli görüntülerle start aldı
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
YILDIRIM’DA ÇOCUKLARA AFETE HAZIRLIK EĞİTİMİ
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN YILMAZ ÜRETEN KADINLARLA BULUŞTU
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
İnegöl’de Zabıta Çiçekçileri Mercek Altına Aldı
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, İki Ayrı Bakana Çifte Soru Önergesi Verdi:
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
İnegöl Belediyesi’nde Yeni Personellere Oryantasyon Eğitimi Verildi
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
BURSA BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI ÜYESİ REHBERLER İNEGÖL’ÜN DOĞASINI KEŞFETTİ
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
A Parti Bursa: Çözüm Hal Yasası değil birlikte üretim!
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
BTSO Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi